Video : Tipsbladet
Superliga

Riddersholm erkender SønderjyskE-krise: Jeg håber, det går op for folk

SønderjyskE har ikke vundet i seks Superliga-kampe og indkasserer mål på samlebånd. Cheftræneren erkender, at holdet er i krise, og det er spillerne nødt til også, siger han.

Spoler vi tiden bare to måneder tilbage, var SønderjyskE en reel kandidat til top 6. Holdet ikke tabt i fem kampe i streg, det havde netop besejret Brøndby IF og Esbjerg fB, og det var bare én placering fra det forjættede land.

Siden har de lyseblå fra Haderslev kun hentet ét point i seks Superliga-kampe. Det skyldes især, at de har indkasseret det ene mål efter det andet. Helt præcist 19 mål i de nævnte seks runder.

Læs også:SønderjyskE har kun fået ét point i seks kampe: Situationen er alvorlig

Søndag scorede Randers FC tre af slagsen mod SønderjyskE's nul, og hvis der var tvivl før, står det klart nu: Holdet er i krise, hvilket cheftræner Glen Riddersholm da også erkender. Nu handler det ikke så meget om at udvikle holdet og spillerne. Nu handler det om at vinde.

- Hele det fine mønster, der var, er faldet til jorden. Nu kigger vi ind i en ny virkelighed. Jeg håber efter dagens kamp, at det går op for folk, siger Riddersholm til JydskeVestkysten.

Læs også:SønderjyskE-skurk med fælt drop: Jeg havde fået et slag i hovedet

Den dårlige stime betyder også, at SønderjyskE er gået fra top 6-bejler til nedrykningskandidat. Sluttede Superligaen i dag, skulle holdet således ud i to playoffkampe om at undgå nedrykning.

SønderjyskE har til gengæld alle tiders mulighed for at bryde sin dårlige stime og trække væk fra bunden i næste runde. Her kommer Esbjerg fB, der ligger på 13. pladsen, på besøg.

Læs også:Ærlig Riddersholm: Unge spillere er ramte

Læs også:Riddersholm forventer genvalg til droppende Superliga-debutant

Læs også:Se højdepunkterne: Kæmpe keeperdrop i Randers' sejr over SønderjyskE