Video : Tipsbladet
Ligue 1

Holdkammerat ikke i tvivl om Dolberg: Det er kun jer, der er utålmodige

Der er ingen tvivl om Kasper Dolbergs kvaliteter, fortæller Wylan Cyprien, der mener, det kun er medierne, der er utålmodige.

Danske Kasper Dolberg er ved at finde sine fødder i det franske, hvor han indtil videre har scoret fire gange i ni ligakampe.

Det startede svært med et stjålet ur og småskader, men Dolberg, 22 år, har bygget på og ser ud til at passe bedre og bedre ind i OGC Nice.

Danskeren scorede i forrige weekend et fremragende mål mod Joachim Andersen og Olympique Lyon, og i denne weekend leverede Dolberg en glimrende kamp, hvor han scorede Nices sidste mål i 3-1 sejren over Angers, ligesom han var involveret i et af de andre mål.

Holdkammerat Wylan Cyprien er glad for danskeren.

- Vi var ikke bekymrede. Det er kun jer, der er utålmodige. Det er normalt, at nye spillere skal bruge lidt tid. Det er logisk, og det bliver bedre og bedre. Vi ved, han har mange kvaliteter, ellers ville OGC Nice ikke have investeret så meget på at købe ham. Så det er kuns tarten, siger Cyprien.

Kasper Dolberg og OGC Nice ligger i øjeblikket nummer 12 i den franske liga, og onsdag skal holdet møde Saint-Etienne på udebane. Der er kampstart 19.00, og opgøret bliver sendt på TV3 Sport.