Video : Tipsbladet
Skandinavien

Svensk klub i tvivl om Johan Wilands fremtid: Det afhænger af lægerne

Johan Wiland vil gerne forlænge med Hammarby, og Hammarby vil gerne forlænge med Wiland. Men klubben holder igen, indtil lægerne siger god for den tidligere FCK-målmands aldrende krop.

Umiddelbart ligger det lige for: Johan Wiland vil gerne forlænge den kontrakt, der udløber til nytår, og Hammarby vil gerne beholde målmanden. Så hvorfor har de ikke bare sat deres kragetæer på en ny aftale?

Fordi Hammarby er i tvivl om, hvorvidt Wilands aldrende krop kan holde til endnu en sæson. Den mangeårige FC København-målmand spillede bare syv kampe i den forgangne Allsvenskan-sæson, så nu venter klubben på nyt om hans status.

Læs også:Tidligere FCK-keeper håber på ny aftale med danskerklub

- Alt afhænger af genoptræningen. Hvordan han kommer sig. Men hvis lægerne siger, at det går godt, så vil vi gerne have ham i næste sæson, siger sportschef Jesper Jansson til FotbollDirekt.

En skulderskade ødelagde det meste af 2019 for Johan Wiland, der fylder 39 år til januar. Derfor tøver Hammarby altså med at forlænge, men målmanden vil gerne snart have en afklaring.

Læs også:Dansker før guldkamp i Sverige: Når man tænker tilbage, gør det ondt

- Jeg håber bestemt på at få feedback. Jeg vil ikke gå og være usikker for længe, ​​for det kan være den sidste kontrakt, jeg skriver under på i min karriere, sagde han i sidste uge.

Selv om Hammarby måtte undvære sin førstemålmand i store dele af sæsonen, sluttede holdet på tredjepladsen i ligaen. Det var desuden kun ét point fra mestrene, Djurgården.

Læs også:Hammarby-træner hylder Johan Wiland-afløser

Læs også:Kan hentes kvit og frit: Ni tidligere Superliga-spillere har udløb i Sverige

Læs også:Wiland kæmper for karrieren: Noget dør indvendigt