Video : Tipsbladet
Benelux

Medier: Galatasaray har mistet tålmodigheden med Emre Mor

Galatasaray ser ingen fremtid for Emre Mor i klubben, skriver tyrkiske medier.

Emre Mor har haft det vanskeligt, siden han forlod FC Nordsjælland i sommeren 2016, og lykken ser heller ikke ud til at stå ham bi i Galatasaray.

Efter nogle turbulente år i spanske Celta Vigo, hvor Emre Mor også havde nogle disciplinære problemer, blev han i sommer udlejet til Galatasaray og genforenet med den tidligere tyrkiske landstræner Fatih Terim, der i 2016 overraskede alt og alle ved at udtage den unge FCN-spiller til EM-slutrunden.

Læs også:Real Madrid vandt intenst opgør i Tyrkiet

22-årige Emre Mor har imidlertid ikke leveret varen i Galatasaray. Han har ikke lavet et eneste mål eller en eneste assist, og på det seneste har han kun fået korte indhop.

Nu melder flere tyrkiske medier, at Fatih Terim har mistet tålmodigheden med Emre Mor, som han overvejer at hive helt ud af truppen i en periode. Dansk-tyrkeren er lejet for resten af indeværende sæson, men Galatasaray vil angiveligt gøre et forsøg på at ophæve aftalen allerede ved årsskiftet.

Læs også:Celta-toppen tager sig til hovedet: Sisto afviser Premier League-tilbud

Galatasaray har skuffet fælt indtil videre i denne sæson og indtager blot en tiendeplads i ligaen efter 13 kampe. Storklubben er ellers både forsvarende mestre og pokalvindere i Tyrkiet.

Ligaen toppes af Sivasspor. 

Læs også:Officielt: Emre Mor skifter til Galatasaray

Læs også:Celta Vigo og Galatasaray meldes enige om Emre Mor-handel

Læs også:FCN har rundet 300 millioner: De bedste spillere kommer først nu