Video : Tipsbladet
Superliga

Avis: Brøndby vil sælge islænding for at gøre plads til talent

Ifølge Ekstra Bladet gør Brøndby klar til at skille sig af med Hjörtur Hermannsson for at få en af klubbens egne talenter tættere på startopstillingen

Med undtagelse af søndagens nederlag til FC Midtjylland, har Brøndby-træner Niels Frederiksen haft en foretrukken bagkæde efter formationsskiftet til 3-5-2. Sigurd Rosted, Andreas Maxsø og Hjörtur Hermannsson har været de tre, der oftest har figureret som de bagerste i startformationen, men det ønsker de angiveligt at ændre på den københavnske vestegn.

Avisen Ekstra Bladet skriver, at Brøndby er klar til at sælge den islandske landsholdsspiller Hjörtur Hermannsson i vinterens transfervindue - og det sker af flere årsager.

Læs også:Brøndby-boss vil satse på yngre kræfter

Dels skal Brøndby fremover gøre større brug af egne talenter, og her står 19-årige Anton Skipper klar i kulissen til at tage over efter Hermannsson. Skipper har allerede fået kampe i denne sæson, men er gledet permanent ud på bænken efter indkøbene af Andreas Maxsø og Sigurd Rosted.

Derudover skal de blå-gule også skære gevaldigt ned i truppens størrelse. Den er i øjeblikket på 29 spillere, men det skal ifølge Ekstra Bladets oplysninger ned på omkring 24. 

Læs også:Det lærte vi af Superligaen: FC Midtjylland ligner en dansk mester

Et salg af Hjörtur Hermannsson kræver dog, at der bliver lagt tilstrækkeligt mange penge på bordet. Islændingen har kontrakt frem til 2021, og er med i feltet om en plads i EM-truppen, hvis Island formår at kvalificere sig gennem Nations League. Brøndby vil derfor formentlig kræve en relativt pæn sum, hvis Hermannsson skal forlade klubben til januar.

Læs også:Brøndby-boss: Mukhtar er i princippet ikke en spiller, vi mister

Læs også:Vred Brøndby-profil: Skal åbenbart slås i hovedet for at få straffespark

Læs også:Brøndby-træner efter FCM-kamp: Synes, vi er bedst