Video : Tipsbladet
Skandinavien

Officielt: Rösler stopper i Malmö FF

Malmö FF har fredag bekræfter, at Uwe Rösler er færdig som cheftræner i klubben.

Rygterne har svirret i de seneste dage, og fredag formiddag er det blevet bekræftet: Uwe Rösler er færdig som cheftræner i Malmö FF.

Sådan lyder beskeden fra sportschef Daniel Andersson på et pressemøde fredag formiddag.

Læs også:Malmö-back inden lodtrækning: Vi frygter ingen

Rösler har selv valgt at trække stikket i den svenske klub, selvom han fik klubben videre fra Europa League-gruppespillet.

- Uwe overtog holdet i en svær periode, og han formåede hurtigt at føre os ud af denne periode. I løbet af hans tid i klubben har vi haft succes i Europa og haft en stærk pointhøst i Allsvenskan, indleder Andersson og uddyber:

- Uwe kom til mig for at diskutere fremtiden, og under disse drøftelser blev det klart, at vi ikke er enige om, hvilken vej Malmö FF skal gå i fremtiden. Til trods for at vi har forskellige synspunkter, skilles vi dog som venner.

Læs også:William Kvists frygt: Til sidst vil dansk fodbold blive ligegyldig

Uwe Rösler selv har heller ikke et ondt ord at sige om klubben.

- Dette er dybest set min beslutning. Under vores drøftelser konkluderede jeg sammen med Daniel og bestyrelsen, at det er bedst at gå hver til sit.

- Først og fremmest vil jeg gerne takke Daniel, der anbefalede mig til bestyrelsen. Jeg synes, at det var et godt valg. Jeg er meget taknemmelig for at have trænet en så historisk og succesrig klub som Malmö FF. Tak til hele staben og alle de medarbejdere, der har bidraget til vores succes i de sidste 18 måneder.

Uwe Rösler har været i Malmö FF siden sommeren 2018. Tidligere i trænerkarrieren har han blandt andre været forbi Brentford, Wigan og Leeds.

Læs også:Hobro vil holde på mindst én af to forsvarere: Jeg kan ikke undvære begge

Læs også:Fem betjente kørt på skadestuen efter FCK-Malmö FF

Læs også:AC vil fortsætte med Rosenberg: Han kan få tre måneders løn af mig