Video : Tipsbladet
Premier League

Bekymret Klopp frygter for skade til midtbaneprofil

Georginio Wijnaldum måtte lade sig udskifte i Liverpools sejr over Watford, og manager Jürgen Klopp frygter for skadens omfang

To mål af Mohamed Salah sikrede Liverpool de tre forventede point i dagens Premier League-sejr over bundholdet Watford, men der var malurt i bægeret for Jürgen Klopps tropper.

Efter cirka en times spil måtte Georginio Wijnaldum nemlig lade sig udskifte med, hvad der lignede en muskelskade. Det kommer lige op til det uhyre tætte juleprogram, og træner Jürgen Klopp udtrykte efterfølgende bekymring til klubbens hjemmeside, hvor han heller ikke tør sige, om Wijnaldum kan tage med til klub-VM i Qatar i næste uge.

Læs også:Lampard forventer meget mere af Pulisic

- Det var musklen. Mere ved jeg ikke. Om han kan komme med til Qatar, er min mindste bekymring. Mit problem er mere, hvilken skade det er, og det ved jeg ikke endnu. Det er noget med musklen, og du vil aldrig have en muskelskade, siger Klopp, som dog ikke vil brokke sig over Liverpools udfordringer med skader.

- I perioder som denne bliver det med det samme mere problematisk, men det er ikke kun os. Alle hold har de samme problemer. Vi er nødt til at håndtere situationer som disse, lyder det fra tyskeren. 

Læs også:Avis: Solskjær rejst til Østrig for at mødes med Håland

Liverpool går ind i en højst usædvanlig uge. På tirsdag skal de spille kvartfinale i EFL Cuppen mod Aston Villa, men her bliver det klubben U23-hold, som stiller op. Førsteholdet og manager Jürgen Klopp er nemlig i Qatar, hvor der på onsdag er semifinale i VM for klubhold.

Her forventes Liverpool som forsvarende Champions League-vinder at gå videre til finalen, som spilles på søndag i næste uge. Det betyder samtidig, at Liverpool ikke skal spille Premier League-kamp igen før topopgøret mod Leicester den 26. december. 

Læs også:Avis: Fyret Arsenal-manager afviser Everton og to kinesiske klubber

Læs også:Salah blev helten: Liverpool hev snæver sejr i hus hjemme over Watford

Læs også:Rangers forlænger med Steven Gerrard