Video : Tipsbladet
Superliga

Ekspert: Brøndbys ledelse er chokerende ringe

Jacob "Gaxe" Gregersen langer hårdt ud efter ledelsen i Brøndby IF, som han ganske enkelt mener er for dårlig.

Brøndby IF overvintrer på fjerdepladsen i Superligaen, hvilket ikke er nogen katastrofe, men de blå-gule sluttede efteråret skuffende af med tre nederlag i de sidste fire kampe, og spillerne må derfor holde jul med en blandet følelse i kroppen. 

Mandag var Brøndby IF under lup i programmet Superliga uden Filter på TV3+, og her var særligt Jacob "Gaxe" Gregersen meget hård ved klubben fra den københavnske Vestegn. 

Læs også:Overblik: Superligaens vintertransfers 2020

Han mener, at Brøndby IF er utroligt dårligt ledet på bestyrelsesniveau.

- Jeg er helt i chok over, hvor ringe ledelsen har været de seneste mange år. Jeg kan ikke nævne, hvor mange sportsdirektører de har haft, og så har de haft Thomas Frank, hvor de skulle spille som Barcelona. Under Auri Skarbalius var det hårdt arbejde og tilbage til dyderne. Under Zorniger skulle de spille som Red Bull. Nu er der så kommet en træner, som har ændret system undervejs. Det kan aldrig blive en succes, hvis bestyrelsen sejler, og det gør den i Brøndby, siger Jacob "Gaxe" Gregersen og fortsætter:

Læs også:Mukhtars farvel: Jeg vil aldrig glemme pokaltitlen og det missede mesterskab

- Vi har hørt om 150 forskellige strategier, og der er ikke nogle af dem, der holder vand. CV er i mine øjne den bedste sportsdirektør i Danmark, men han er chanceløs, hvis han ikke får hjælp oppefra. Vi har mange gange grinet af, at AGF er et galehus, men i min verden er det i Brøndby. 

Jacob "Gaxe" Gregersen spår desuden, at cheftræner Niels Frederiksen bliver fyret i løbet af foråret, og den påstand bakkes op af flere af de øvrige paneldeltagere.

Tipsbladet.dk forsøger at få en kommentar fra bestyrelsesformand Jan Bech Andersen.

Se hele diskussionen i Brøndby i videoen i toppen af artiklen. 

Læs også:Brøndby-boss: Forventer at forlænge med disse tre spillere

Læs også:Overraskelse: Dansker er driblekongen i hollandsk fodbold

Læs også:Ante Erceg fra Brøndby til Hajduk? Det afhænger af klubberne