Video : Tipsbladet
Premier League

Solskjær om Håland: Han er en spiller, jeg godt kan lide

Ole Gunnar Solskjær bekræfter nu, at Erling Håland er en spiller, som kan være interessant for Manchester United.

Erling Håland har været decideret ustoppelig foran kassen i denne sæson, hvor han har scoret 28 mål i 22 kampe, herunder otte mål i Champions League-gruppespillet.

Derfor har der da også været voldsom spekulation, vedrørende den unge nordmands næste destination i karrieren. Her er Manchester United i særlig grad blevet nævnt, sandsynligvis på grund af Ole Gunnar Solskjærs forbindelse til Håland fra deres tid i Molde.

Læs også:Tirsdagens rygtebørs: Premier League-klub vil leje Real-spids

I går blev det så bekræftet fra flere pålidelige kilder, heriblandt den italienske journalist, Fabrizio Romano, at den 19-årige angriber har tilbud på bordet fra fire klubber - Manchester United, Juventus, RB Leipzig og Borussia Dortmund.

Den norske avis, VG, kunne ligeledes rapportere i sidste uge, at Solskjær var draget til Østrig for at mødes med Håland. Det nægtede United-manageren dog at kommentere på efterfølgende, og ville intet sige om Håland.

Læs også:PSG-manager trak sin tidligere klub: Et fuldstændig lige opgør

Men nu bekræfter Solskjær imidlertid, at Håland bestemt er en spiller, han synes om.

- Han er en spiller, som jeg kan lide. Vi leder efter gode spillere hele tiden - Erling har haft en god udvikling, så han skal fortsætte med at udvikle sig, uanset hvad han beslutter, siger Solskjær i et interview med Jan Aage Fjortoft fra Viasat Sport.

- Jeg behøver ikke tale så meget om ham, men som hold leder vi altid efter spillere, som kan komplimentere de andre vi har, og så ser vi hvad det ender ud med.

Læs også:Mandagens rygtebørs: Everton har ny cheftræner klar

Læs også:Solskjær: Håland ved, hvad han vil

Læs også:Bekymret Klopp frygter for skade til midtbaneprofil