Video : Tipsbladet
Superliga

Arsenals nye manager med transfermål: Her skal der handles

ESPN skriver, at Mikel Arteta og Arsenal er blevet enige om klubbens transfermål i det kommende transfervindue.

Mikel Arteta har ikke haft lang tid til at overveje mulige transfermål for The Gunners, men den nyudnævnte Arsenal-træner og klubbens ledelse skulle dog allerede have identificeret en række transfermål.

Ifølge ESPN er prioriteten i januarvinduet en ny midterforsvarer og en offensiv midtbanespiller,  men med et formodet budget på omkring £30 millioner er det begrænset, hvem klubben kan hente.

Merih Demiral skulle være blandt spillerne, der er på Arsenals radar, da den unge Juventus-forsvarer, der spiller fast for det tyrkiske landshold,  kun får begrænset spilletid for Den Gamle Dame.

Fra Serie A skulle man også være interesseret i den unge svenske winger Dejan Kulusevski, som er udlejet fra Atalanta til Parma denne sæson. Manchester United skulle angiveligt også have stor interesse i den 19-årige skandinav.

Derudover skulle et af Arsenals tidligere transfermål, Thomas Lemar, også være på blokken. Franskmanden valgte i sommeren 2018 at skifte til Atletico Madrid, selvom der angiveligt også var stor interesse fra Arsenal.

Hans karriere for det spanske storhold har dog aldrig taget fart, så det er ikke urealistisk, at Arsenal nu kan få fingre i ham.

Sidst, men ikke mindst, skulle The Gunners også være interesseret i stortalentet Antonio Zarzana fra Sevilla, da den 17-årige midtbanespiller skulle passe til profilen, Arsenal efterspørger.