Video : Tipsbladet
Premier League

Leicester-back før topbrag: Liverpool har ikke vundet ligaen endnu

Liverpool har ikke vundet Premier League endnu, understreger Ricardo Pereira.

Liverpool har været ustoppelige i Premier League i dette efterår, hvor de har vundet 16 ud af deres 17 kampe og har skabt et forspring på ti point ned til de nærmeste forfølgere, Leicester City, med en kamp i hånden.

Trods Liverpools forspring er mesterskabet dog langt fra afgjort.

Læs også:Tjek det hæsblæsende Premier League-juleprogram

Det understreger Leicester Citys portugisiske back, Ricardo Pereira, og peger på, at Liverpool også havde et stort forspring i sidste sæson.

- Her i England ved man aldrig. Det er sandt, at 10 point foran andenpladsen er meget. Men også sidste år var de syv point foran, og Manchester City vandt i sidste ende titlen. Jeg tror ikke, at det er afgjort endnu, selvom de har et godt forspring, siger Ricardo Pereira til Goal.

Læs også:Jürgen Klopp utilfreds med tæt juleprogram: Det er en forbrydelse

De to topklubber i Premier League tørner sammen torsdag aften, hvor Leicester tager imod Liverpool. Her kan Liverpool slå et større hul ned til de nærmeste forfølgere med en sejr, men Leicester kan gøre skade på førerholdet, understreger Ricardo Pereira.

- Det bliver en stor kamp. Vi skal møde en meget hård modstander, der også er førerholdet. Vi ved, at det vil være svært, men vi spiller på hjemmebane foran vores fans. Jeg tror, at hvis vi forsvarer godt, og vi er effektive, kan vi gøre noget.

Leicester er et point foran de forsvarende mestre Manchester City i tabellen.

Læs også:Leicester-manager: Vi skal toppræstere

Læs også:Klopp: Spillerne burde have det fint

Læs også:Flot hæder til Kasper Schmeichel: Bedste målmand på fornem liste