Benelux

Mæhle og Onuachu afgørende i smal Genk-sejr

Joakim Mæhle assisterede, og Paul Onuachu scorede, da Genk torsdag vandt 2-1 over Eupen.

I England er man ikke alene om at spille fodbold den 26. december. Joakim Mæhle og Paul Onuachu var således i aktion for deres belgiske hold, Genk, der fik besøg af Eupen.

Mæhle startede som vanligt på højrebacken, mens Onuachu fik chancen fra start for 14. gang i sæsonen.

De forsvarende mestre har ingenlunde kunne leve op til sidste sæsons høje niveau, men Joakim Mæhle bidrog til at give hjemmeholdet en god start, da han lagde op til Junya Itos 1-0-scoring i det 12. minut.

Efter en time kom Paul Onuachu i fokus, da den tidligere FC Midtjylland-angriber udbyggede til 2-0.

Og så gjorde det ingen forskel, at Jean Thierry Lazare Amani få minutter senere fik reduceret for Eupen, der altså måtte rejse hjem med et 2-1-nederlag i bagagen.

Genk har nu 31 point og 21 kampe og nærmer sig top seks. Eupen kæmper med det i bunden, hvor man står noteret for 19 point. Det rækker indtil videre til en 13. plads.