Video : Tipsbladet
Bundesliga

Bundesliga-klub meldes interesseret i dansk landsholdsreserve

Jannik Vestergaard kan vende tilbage til Bundesligaen i januar, forlyder det.

Jannik Vestergaard er som regel udtaget til Åge Hareides danske landshold, men den høje dansker får ikke meget spilletid på landsholdet. I løbet af de seneste to år er det således kun blevet til to landskampe for forsvarsspilleren.

På klubplan får han heller ikke meget spilletid i Southampton. I denne sæson er det blevet til 11 kampe i Premier League, men han har ikke været på banen siden starten af november. Og det kan resultere i et skifte i januar.

Læs også:Vestergaard tænker tilbage på VM: Fantastisk og forfærdelig

Således skulle Bundesliga-klubben Werder Bremen overveje at hente Jannik Vestergaard, meddeler tyske Bild. Fanmediet DeichStube erfarer også, at Werder Bremen allerede skulle være i kontakt med Southampton.

Werder Bremen har store problemer i forsvaret, og i Bundesligaen har indkasseret hele 41 mål på 17 kampe, mens de er næstsidst i rækken. Det skal Jannik Vestergaard være med til at ændre på.

Læs også:Ekspert om Vestergaards EM-chancer: Fire spillere kan blive femtevalg

Den 27-årige dansker er da også et velkendt navn i den tyske liga og i Werder Bremen. Fra januar 2015 til sommeren 2016 spillede han 54 kampe for netop Werder Bremen, og han har også spillet for Borussia Mönchengladbach og Hoffenheim i Bundesligaen.

Jannik Vestergaard er på kontrakt i Southampton til sommeren 2022. 

Læs også:Medie: Premier League-klubber lurer på dansk back - en overvejer at købe