Video : Tipsbladet
Premier League

Brighton-helt jubler over saksesparkskasse: Året kunne ikke starte bedre

Se eller gense Brighton-indskifteren Alireza Jahanbakhsh saksesparksscoring her.

Se målet i videoen øverst i artiklen. 

Brighton & Hove Albion startede året og årtiet med at sikre et point på hjemmebane mod Chelsea i Premier League. Det så ellers ud længe ud til, at Chelsea ville løbe med alle tre point, da de var foran med få minutter igen.

Indskiftede Alireza Jahanbakhsh sikrede dog et point til Brighton med et flot saksesparksmål knap fem minutter før slutfløjtet, og det mål skal han nok se en gang eller to, siger han efter kampen.

Læs også:Saksesparkskasse sikrede Brighton point mod Chelsea

- Det er en fantastisk følelse. Da jeg skulle indskiftes, havde jeg en følelse af, at jeg kunne have indflydelse på kampen. Da jeg så bolden, prøvede jeg bare at ramme den så hårdt, som jeg kunne, og saksesparket var den eneste mulighed. Jeg skal nok se målet et par gange mere, siger Jahanbakhsh ifølge BBC.

Det var anden kamp i træk, at Alireza Jahanbakhsh kom på måltavlen, og det har været hans to første mål for Brighton, siden han kom til klubben i 2018. Det har været en hård tid, men starten på 2020 kunne ikke være bedre.

- Det har været en virkelig hård tid for mig. Jeg har trænet godt og arbejdet hårdt for at få min chance. Heldigvis er det gået, som jeg ønskede. Jeg er meget glad for at hjælpe holdet med at vinde point. Jeg kunne ikke starte året bedre, lyder det. 

Se målet i videoen øverst i artiklen.