Video : Tipsbladet
Superliga

Silkeborg vil ikke sælge ombejlet profil

Det er ikke planen, at Mads Emil Madsen skal sælges, understreger Silkeborgs sportschef.

Efter et forfærdeligt efterår overvintrer Silkeborg IF på sidstepladsen i Superligaen, og der skal mange flere point på kontoen i foråret, hvis oprykkerne skal fortsætte i Danmarks bedste i næste sæson.

I vinterens transfervindue er der imidlertid interesse klubbens store profiler. Midtbanespilleren Mads Emil Madsen har tidligere været rygtet til både AGF og FC Nordsjælland, og der skal også være interesse fra udenlandske klubber. Avisen VG kunne fredag afsløre, at den norske klub Molde har budt hele seks millioner danske kroner på midtbanespilleren.

Læs også:Så nemt eller svært er forårs-programmet i Superligaen

Men i Silkeborg IF er et januarsalg af Mads Emil Madsen ikke en del af planen.

Det fortæller sportschef Jesper Stüker til Midtjyllands Avis

Læs også:Overblik: Superligaens vintertransfers 2020

- Mads Emil har været en af vores bedre spillere, og derfor er det heller ikke den vej, vi skal gå her i starten. Umiddelbart er det ikke planen, fortæller Jesper Stüker, der dog ikke vil kommentere på rygterne om Moldes store bud. 

21-årige Mads Emil Madsen har spillet 20 kampe for Silkeborg IF i Superligaen i denne sæson, og han har leveret fem målgivende afleveringer. Han har desuden spillet fire U21-landskampe, siden han fik debut i sommer.

Læs også:Medie: Norske mestre byder seks millioner kroner for Silkeborg-profil

Læs også:Vinterpause i Superligaen: Sådan gør din klub

Læs også:Robert Skov: Jeg er offensivspiller i hjertet, og klubben ved det