Video : Tipsbladet
Landshold

DBU-talentchef jubler over Daramys statsborgerskab: Vi er rigtig glade

Talentudviklingschefen i DBU, Flemming Berg, glæder sig over, at Mohamed Daramy endelig bliver dansk statsborger, da det betyder, at han kan optræde på de danske landshold.

Mohamed Daramy bliver på mandag dansk statsborger gennem en ekstraordinær grundlovsceremoni på rådhuset i Hvidovre. Det betyder, at han derefter vil kunne optræde på de danske landshold, hvilket han hidtil ikke har kunnet. 

Nyheden glæder talentudviklingschefen i DBU, Flemming Berg, der fortæller, at han og resten af DBU i lang tid har håbet på, at sagen ville tage den drejning. 

Læs også:Efter ministers indblanding: Mohamed Daramy skriver dansk historie

- Det glæder os. Det skal ikke være nogen hemmelighed. Statsborgerskabet er noget, som der er blevet arbejdet rigtig hårdt og rigtig længe på, at han kunne få.

- Så vi er rigtig glade. Først og fremmest på Mohameds vegne, men også på egne vegne, for han er en dygtig spiller, siger han ifølge Ekstra Bladet

Læs også:Nu er alt klar: Folketinget og minsteren siger ja til Daramys statsborgerskab

Yderligere fortæller Flemming Berg, at Mohamed Daramy for længst ville have fået debut på et af ungdomslandsholdene, hvis han ellers havde haft dansk statsborgerskab. 

FCK-talentet kan med sit nyerhvervede danske statsborgerskab se frem til en mulig debut i rødt og hvidt i løbet af foråret. Spørgsmålet er bare, om det bliver på U19 eller U21-landsholdet. 

Læs også:Årets bedste gave: Daramy bliver dansker dagen før sin fødselsdag

Læs også:FCK-talent før derby: Brøndby ved jo godt, at de ikke er størst

Læs også:Daramy før mulig derbydebut: En stor drøm