Video : Tipsbladet
Premier League

Tidligere Arsenal-manager: Jeg snakkede med Everton

Kort tid efter sin fyring i Arsenal blev Unai Emery kontaktet af Everton, der ligeledes havde fyret sin manager. Emery foretrækker dog at træne i en andet land

I slutningen af november fyrede Arsenal sin manager, Unai Emery, efter en mildest talt skuffende sæson. En skuffende sæson har de også gang i hos Everton, som ugen efter fyringen af Emery fyrede deres nu tidligere manager, Marco Silva.

Og førstnævnte kunne være gået hen og have afløst sidstnævnte. I et interview med SE12 fortæller Emery, at han var i kontakt med Everton med henblik på at overtage det ledige trænersæde i Merseyside-klubben.

Læs også:Griber knoglen: Arteta har personligt ringet til Arsenal-transfermål

- Everton var interesseret, og jeg tænkte over det. Jeg sagde ikke nej, vi havde en tre timer lang samtale. De kunne allerede lide mig, da jeg var i Paris Saint-Germain, siger Emery, som dog vil foretrække, at hans næste job er i hjemlandet, Spanien.

- Jeg vil have en pause til at reflektere. Der er flere hold, der er interesseret i mig, men jeg har ikke fået nogle tilbud om at blive træner igen. Jeg ville elske at arbejde i Spanien, men jeg udelukker ikke noget.

Læs også:Arteta afviser Aubameyang-salg

Udover Arsenal og Paris Saint-Germain har Unai Emery tidligere været træner for blandt andre Valencia og Sevilla i hjemlandet. Sidstnævnte førte han til hele tre Europa League-titler, inden han kom til PSG og altså siden Arsenal. I stedet for Emery fik Carlo Ancelotti tjansen i Everton, mens Mikel Arteta tog over i Arsenal.

Læs også:Ny Arsenal-manager: Özils attitude er utrolig

Læs også:Grønkjær om Arsenal-trup: Kun én spiller er værdig til Arsenal

Læs også:Mikel Arteta forsikrer: Jeg er klar

Læs også:Utilfreds Ancelotti efter rival-opgør: Det var ikke godt nok