Video : Tipsbladet
Premier League

Arsenal-træner storroser David Luiz: Han har været fantastisk

David Luiz har imponeret Arsenals cheftræner, Mikel Arteta.

I sommer købte Arsenal forsvarsspilleren David Luiz fra rivalerne Chelsea, og den erfarne brasilianer skulle hjælpe med at få styr på klubbens forsvar.

I starten af sæsonen hjalp det dog ikke, og målene sejlede stadig ind. Men nu er der kommet bedre styr på defensiven hos Arsenal. Siden Mikel Arteta overtog cheftrænertjansen i slutningen af december, har de kun indkasseret tre mål på fire kampe, og i de seneste to kampe har de sågar holdt buret rent.

Og det skyldes ikke mindst David Luiz, mener Mikel Arteta.

- Det er, hvad jeg krævede fra ham. Han er en spiller, der har vundet flere trofæer end nogen anden i omklædningsrummet. Vi må bruge det på en meget god måde. Jeg vil have ham til at gå forrest, jeg ville have ham til at bruge alle sine kvaliteter - hans personlighed og hans erfaring - til at hjælpe holdet. Han har taget et stort skridt fremad. Jeg er meget glad for ham, siger Mikel Arteta ifølge Goal og fortsætter:

- I de kampe, han har spillet under mig indtil videre, har han været fantastisk. Hans attitude til træning og den måde, han kommunikerer med sine holdkammerater på, er fremragende. Jeg er meget glad for ham.

David Luiz, 32 år, har spillet 22 kampe for Arsenal i denne sæson. Brasilianeren skal spille sin 23. kamp, når Arsenal lørdag tørner sammen med Crystal Palace.

Læs også:Inter-interesse i Chelsea-angriber - Lampard ikke afvisende

Læs også:Hodgson bekræfter: Crystal Palace i forhandlinger om Spurs-back