Video : Tipsbladet
Premier League

Fortsat ubesejrede Liverpool slår Tottenham og Eriksen

Liverpool besejrede her til aften Tottenham 1-0 på udebane, på mål af Roberto Firmino.

Det blev heller ikke i dag, at Liverpool tabte i Premier League - her til eftermiddag sikrede de sig nemlig alle tre point mod Tottenham, der havde Christian Eriksen med i startopstillingen. 

Liverpool tog teten fra kampens start, og Tottenhams offensive spil virkede særdeles hæmmet i fraværet af klubbens talisman, Harry Kane. 

Gæsterne havde flere gode chancer for at bringe sig foran i kampens indledning, men først efter 37 minutter lykkedes det dem at få hul på bylden. 

Læs også:Solskjær roser 'fantastisk' Rashford efter storsejr

Her fik Mohamed Salah nemlig spillet Roberto Firmino fri i feltet, og efter en fremragende vending bragede brasilianeren bolden forbi Gazzaniga i målet. 1-0 til Liverpool. 

I anden halvleg satte Liverpool sig fuldstændigt på spillet, og Tottenham-spillerne fik løbet en en hel del meter forgæves. 

London-mandskabet fik dog flere muligheder til at udligne henimod kampens slutning ved Heung-min Son og Giovani Lo Celso - begge missede dog deres 100-procents-chancer, til José Mourinhos åbenlyse ærgrelse. 

Læs også:Målscorer Zlatan: Vil først juble som en gud på San Siro

Dermed er Liverpool fortsat ubesejrede i toppen af Premier League, hvor de udbygger føringen til Leicester, der tabte deres kamp tidligere i dag. For Tottenhams vedkommende ser det aldeles svært ud at nå de Champions League-givende placeringer, idet de nu har ni point op til Chelsea på fjerdepladsen.  

Læs også:Drømmemål da Manchester United vandt stort over Norwich

Læs også:Skov Olsen: Man skal forsvare mere i Italien

Læs også:Stolt Mike Jensen om Rosenborg-afsked: Det er vemodigt