• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
Serie A Morten Gram-Hanssen

Målscorer Zlatan: Vil først juble som en gud på San Siro

Foto: Getty Images

Zlatan Ibrahimovic var godt tilfreds med sit mål for AC Milan i dagens kamp mod Cagliari, men varsler helt andre jubelscener på San Siro.

Af Morten Gram-Hanssen

Zlatan Ibrahimovic scorede i dag sit første mål for AC Milan i mere end otte år, da holdet på udebane besejrede Cagliari med 2-0. 

Den store svensker var overordnet set udmærket tilfreds med sin egen præstation. 

- Det er vigtigt for en angriber at forsøge at være der - nogen gange går den ind, andre gange gør den ikke. Jeg har det godt. Jeg håndterede nogle bolde forkert i starten af kampen, men jeg har bare lige brug for et par kampe til at komme i form, lød det fra Zlatan ifølge Football Italia. 

Læs også:Vilde Zlatan: Se ham banke scoring ind for AC Milan i sejr over Cagliari

I betragtning af omstændighederne omkring målet, var det en nogenlunde afdæmpet jubelscene fra Zlatan - i hvert fald i forhold til, hvad man ellers har set fra den legendariske angriber gennem tiden. Men det ændrer sig, når han scorer på San Siro. 

- Jeg vil juble som en gud på San Siro - ikke her. Jeg fejrer Gud, hver gang jeg scorer, fordi jeg føler mig i live på den måde. 

AC Milan-træneren, Stefano Pioli, spurgte undervejs om Zlatan havde brug for at blive udskiftet, men han endte med at spille hele kampen. 

Læs også:Lørdagens rygtebørs: Wolves-angriber er på blokken i Manchester United

- Jeg har det godt. Træneren ville bare tænke på min alder, og høre om jeg havde brug for et hvil, men der er intet problem. Mit sind er stadig skarpt og kroppen skal bare følge med. 

Zlatan blev i dag den femte ældste målscorer i Milans historie - efter Nils Liedholm (38 år og 120 dage), Filippo Inzaghi (38 år og 277 dage), Paolo Maldini (39 år og 277 dage) og Alessandro Costacurta (41 år og 25 dage). 

Læs også:Dagens Spilforslag: Europas mest effektive offensivspiller?

Læs også:Ingen genforening med Kjær: Manager udelukker AC's Milan-skifte

Læs også:Avis: AC Milan kan få rent dansk midterforsvar