Esbjerg taber testkamp til 1. divisionshold

Kolding fra landets næstbedste række slog tirsdag aften EfB med 4-3 i en træningskamp.

Superligaen ligger i øjeblikket stille, men mandskaberne er så småt ved at være samlet igen og er ved at kaste sig ud i de første træningskampe. Tirsdag var det EfB, der var i kamp mod 1. divisionsklubben Kolding IF.

Her blev det til en målrig omgang, da koldingenserne vandt med 4-3 på en regnvåd og kold aften. Dog lagde vestjyderne fra Esbjerg godt ud i kampen.

Efter bare 23 minutters spil stod der 2-0 til EfB, da Patrick Egelund og Pyry Soiri havde sendt bolden i kassen, men så vendte det hele på hovedet, og Kolding scorede fire gange i træk, inden Esbjerg fik reduceret kort før tid.

Koldings mål blev sat ind af Nautrup og Fazlagic samt to kasser af indskiftede André Jepsen, og så betød det ikke så meget, at Adrian Petre fik reduceret i de sidste minutter.

EfB har deres at slås med, når Superligaen bliver sat i gang igen, da de er på næstsidstepladsen med tre point ned til Silkeborg på sidstepladsen.

Næste testkamp for Esbjerg er mod Superligaens førerhold, FC Midtjylland, som de møder på fredag.