Video : Tipsbladet
Spil

Dagens Double: Nyt taktisk opgør mellem Man United og Wolwes

Det var meget taktisk i det første opgør, hvor holdene virkelig havde læst hinanden. Vi tænker at det langt henad vejen bliver samme scenarie på Old Trafford.

Spilstop 20.45
Manchester U - Wolwes, under 2,5 mål
Odds 1,85 hos Bet365

Spilstop 11.15
Kina u-23 - Iran u-23, 2 (asian -1)
Odds 1,7 hos Bet365

Samlet Odds: 3,14 hos Bet365

Der var ikke mange chancer i det første opgør i FA Cuppen mellem Man U og Wolwes. Sølle to skud indenfor rammen må siges at være ekstremt lidt. Rent taktisk var begge hold sat godt op, og der er intet der tyder på det ikke blive en kamp der lukkes ned igen. 

Wolwes er i det hele taget gode til det mod de store hold, og på udebane er de stærke organisatorisk. Det kan godt blive et opgør, hvor United får meget svært ved at bryde igennem. Omvendt vil Wolwes leve på omstillinger, og der er selvfølgelig en nøgle her, da Man U ikke er stærke på det felt. Vi tror på et nyt opgør på under 2,5 mål.

Sidste gruppekamp for Kina og Iran i u-23 ved de asiatiske mesterskaber. Kina var formærmende ringe mod Usbekistan. De skabte absolut intet og tabte fortjent 2-0. Iran havde godt fat i Usbekerne hvor de førte 1-0 indtil de fik et straffe imod sig. Iran spiller for videre avancement, mens Kina har udspillet sin rolle. 

Kina har ikke scoret i de to kampe i gruppen og bør være uden chance her. Vi spiller Iran -1, såedes at vi får pengene tilbage og odds 1,0 ved et målssejr.