Video : Tipsbladet
Generelle

Kjær sætter ord på sin debut for Milan

Simon Kjær var enormt glad for sin første kamp for Milan, som endte med en sejr på 3-0 over SPAL i den italienske pokalturnering.

Den danske landsholdsanfører Simon Kjær havde onsdag aften lyndebut for sin nye klub, AC Milan, som vandt med 3-0 over SPAL. Efter kampen var der ikke tvivl om, at den danske midterforvarer var meget glad og stolt over, at have fået sin første kamp for de syvdobbelte Champions League-vindere.

Det gjorde han klart ved klubbens pressemøde umiddelbart efter kampen.

- Det har altid været en drøm at spille for Milan. Jeg er meget tilfreds med at være her. Det er en stor klub, hvor man kan indånde den storslåede historie på Milanello. Det er en fornøjelse at være her, lyder det fra den tidligere Roma-, Atalanta- og Palermo-spiller.

Simon Kjær er ikke den eneste nye mand i klubben i dette transfervindue, da Milano-klubben også har hentet Zlatan Ibrahimovic ind. Netop Kjær og Ibrahimovic har tidligere været oppe og toppes, da danskeren var i Fenerbahce og svenskeren var i Manchester United, og det fik Kjær også lov til at kommentere.

- Jeg har mødt ham mange gange i løbet af min karriere, og vi har haft vores opgør på banen, men der er ingen problemer mellem os. Vi har det samme mål om at løfte Milan så højt som muligt, forklarer Simon Kjær, som tilføjer, at Zlatans karriere i øvrigt taler for sig selv.

Næste opgave for Kjær og resten af Milan-truppen er mod Jens Stryger Larsens Udinese på søndag. Den kamp bliver vist direkte på TV2 Sport X.