Video : Tipsbladet
Premier League

BBC: Manchester United og Sporting kan ikke blive enige

Der er stadig et stykke vej mellem Manchester United og Sporting i deres forhandling om Bruno Fernandes, rapporterer BBC.

Bruno Fernandes var henover sommeren et voldsomt varmt emne i Manchester United, og det virkede blot som et spørgsmål om tid, før en handel ville komme på plads. 

Et skifte skete dog aldrig, men i løbet af de seneste par uger, er interessen fra Manchester United igen intensiveret. Tidligere på ugen blev det så rapporteret fra flere pålidelige kilder, at den engelske klub og Fernandes var blevet enige om de personlige detaljer i portugiserens kontrakt. 

Læs også:Medie: Inter har aftale på plads med Manchester United-kaptajn

Samtidig forlød det imidlertid i engelske medier, at de to klubber ikke var blevet enige om en overgangssum for den 25-årige midtbanespiller. Det er nu bekræftet af BBC, der skriver at United ikke er villige til at betale de 600 millioner, som Sporting udbeder sig. 

Det fremgår, at Manchester United altså har meddelt Sporting, at ingen handel kommer på plads, såfremt Sporting ikke sænker prisen. Det er dog velkendt, at Sporting er en klub i ganske store økonomiske problemer, så det kan ikke udelukkes, at englænderne har dette in mente i deres forhandlingsstrategi. 

Læs også:Lauridsen: Randers har et et spændende potentiale

Ole Gunnar Solskjær og hans assistent, Mike Phelan, var angiveligt til stede, da Fernandes med Sporting for et par uger siden mødte Porto - det nægtede nordmanden dog pure efterfølgende. 

Læs også:Officielt: Lauridsen og Conboy bytter klub

Læs også:Manchester United meldes enige med portugiser

Læs også:Inter-boss efter besøg i London: Ingen udvikling i Eriksen-transfer