Valencia får lammetæv af bundhold

Champions League-holdet Valencia fik bøllebank af bundholdet Mallorca med et nederlag på 4-1 i La Liga.

Danske Daniel Wass løb ind i en ordentlig øretæve med Valencia, som søndag eftermiddag var på besøg hos Mallorca. Hele 4-1 tabte Valencia.

Inden opgøret lå Mallorca til nedrykning, mens Valencia lå på syvendepladsen, men vidste man ikke bedre, skulle man tro, det var omvendt.

Efter bare syv minutter kom Valencia bagud. Antonio Raillo fandt vej til netmaskerne for Mallorca.

Et kvarter senere var det Ante Budimir, som øgede Mallorcas føring.

Selvsamme Budimir var også på pletten en gang mere inden pausen med sit mål til 3-0, som var pausestillingen.

Bare seks minutter inde i anden halvlegen blev ondt værre for Valencia med udvisningen af Daniel Parejo.

Med ti minutter tilbage af opgøret kom Mallorca yderligere foran. Daniel Rodriguez var manden, som scorede til 4-0.

Så gjorde det mindre, at Ferran Torres på assist af Daniel Wass kort efter reducerede til slutresultatet 4-1.

Med sejren er Mallorca i al fald for en stund væk fra nedrykningspladserne.