Video : Tipsbladet
Superliga

AGF-boss afviser transferhistorie blankt: Det er en and

Det passer ikke, at AGF forhandler med Mathias Greve, siger AGF's sportschef, Peter Christiansen.

Det var en bemærkelsesværdig historie, Sport Fyn bragte tidligere mandag. Mediet kunne fortælle, at de to østjyske rivaler Randers FC og AGF begge forhandlede med OB-spillere Mathias Greve.

Den udlægning holder dog ikke, siger sportschef hos sidstnævnte, Peter Christiansen. Han er fåmælt om klubbens transferplaner, men slår fast, at de ikke omfatter Greve.

Læs også:Medie: OB-spiller forhandler med AGF og Randers

- Det er en and. Vi er ikke ude efter ham, siger sportschefen til tipsbladet.dk.

Selv om det ikke bliver AGF, virker det sikkert, at Mathias Greve skal finde sig en ny klub i dette transfervindue. Han blev hjemme, da OB rejste på årets træningslejr mandag, fordi han havde fået fri til at finde en ny klub.

Læs også:Overblik: Superligaens vintertransfers 2020

Greve har spillet hele sin professionelle karriere i OB og er indtil videre noteret for 151 kampe for klubben. Han har dog ikke været blandt cheftræner Jakob Michelsens foretrukne og er blot startet inde i fire ligakampe i denne sæson.

Foruden Greve har også Anders K. Jacobsen og Bashkim Kadrii fået lov til at blive hjemme fra træningslejren for at finde en ny klub. Det tyder dog på, at Kadrii skal rejse lidt længere for at finde sin nye arbejdsgiver: Det bliver efter alt at dømme Al-Fateh FC i Saudi-Arabien.

Læs også:Havde danske tilbud: Islandsk angriber skifter til tyrkiske Yeni Malatyaspor

Læs også:Tidligere AGF’er scorede forgæves: Tre AaB-talenter scorede i testsejr

Læs også:AGF-profil: Det skal være hårdt