Video : Tipsbladet
Benelux

Sanneh om tyrkisk fiasko: Jeg følte mig aldrig hjemme

Bubacarr Sanneh er glad for at være tilbage i Belgien efter et dårligt ophold i Tyrkiet.

Bubacarr Sanneh blev i sommer udlejet fra Anderlecht til tyrkiske Göztepe i forsøget på at rette op på en dårlig tid i Anderlecht, men det gik ikke efter hensigten for den tidligere Superliga-profil.

Den 25-årige forsvarsspiller fik ikke ret meget spilletid, og i januars transfervindue vendte han tilbage til Belgien på en lejeaftale hos KV Oostende, der er på sidstepladsen i ligaen. 

Læs også:Horsens-spiller på krykker: Jeg nåede at tænke det værste

Her skal gambieren have karrieren tilbage på ret køl. Torsdag trænede han med for første gang, fordi papirarbejdet trak lidt ud.

- Jeg følte mig aldrig hjemme i Tyrkiet, og jeg havde en stræk trang til at vende tilbage til Belgien. Da jeg hørte om Oostendes interesse, accepterede jeg straks udfordringen. Jeg så holdet spille en god kamp mod Sint-Truiden. I øvrigt kender jeg Andrew Hjulsager fra tiden i Danmark, siger Bubacarr Sanneh til KV Oostendes hjemmeside.

Læs også:Horsens-profil træner fuldt med igen: Har det ikke godt med kunstgræs

Bubacarr Sanneh har fortsat kontrakt med Anderlecht frem til sommeren 2023. Belgierne købte forsvarsspilleren af FC Midtjylland for 60 millioner kroner. 

Læs også:Aston Villa henter spansk målsluger i Swansea gratis

Læs også:Nice-danskerne Dolberg og Durmisi får ny holdkammerat fra Barcelona

Læs også:Silkeborg-træner: Vi står sportsligt styrket efter januars transfervindue