Video : Tipsbladet
Rygter

Søndagens rygtebørs opdateret: Sterling rygtes til Kongeklubben

Tipsbladet.dk giver dig hver dag friske rygter fra hele Fodboldeuropa.

Raheem Sterling fra Manchester City til Real Madrid
Note:
Raheem Sterling har haft et formdyk i denne sæson, og derfor begynder rygterne selvfølgelig. Raheem Sterling og CIty møder Real Madrid i Champions League, og ifølge The Sun, så er den kommende modstander interesseret i at hente Sterling til sommer.
Sandsynlighed: Under middel
Kilde: The Sun

Mauricio Pochettino som træner for Manchester United
Note:
Pochettino rygtes til United efter sæonen er slut. Portugiseren som senest var manager for Tottenham har ikke påtaget sig noget nyt job, selvom interessen for den dygte træner er stor. Kombinér det med, at Solskjær stadigvæk leverer for mange skuffende resultater, så kan det altså være en mulighed i sæsonen 20/21.
Sandsynlighed: Middel
Kilde: The Mirror

Adam Lallana fra Liverpool til Leicester
Note: Lallana ser ikke meget spilletid i Liverpool, og derfor er det oplagt, at midtbanespilleren skifter klub til sommer, når Liverpool har vundet Premier League. En af dem der skulle være klar til at hente spilleren til sommer er Leicester.
Sandsynlighed: Over middel
Kilde: SkySports

Timo Werner fra Leipzig til Liverpool
Note: Timo Werner er den helt store oplevelse for Leipzig, og spørgsmålet begynder at lure på, om angriberen snart skal til en større klub. En sådan klub kunne sagtens være den pt. bedste klub i verden. Timo Werner er nemlig rygtet til Liverpool efter sæsonen.
Sandsynlighed: Middel
Kilde: TalkSport

Jack Grealish fra Aston Villa til Manchester United
Note: Jack Grealish har tiltrukket sig interesse fra en række storklubber. Blandt dem er Manchester City, Barcelona og Manchester United. Selv foretrækker han et skifte til United, hvis han skal væk fra barndomsklubben til sommer.
Sandsynlighed: Middel
Kilde: The Telegraph

Danny Rose fra Tottenham til Paris Saint-Germain
Note: Danny Rose er i øjeblikket udlejet til Newcastle, men når den aftale udløber til sommer, vil Paris Saint-Germain forsøge at lokke backen til den franske hovedstad.
Sandsynlighed: Under Middel
Kilde: The Sun

Phiilippe Coutinho fra Barcelona til Liverpool
Note: Barcelona får ikke brug for den brasilianske offensivspiller. Derfor kan han købes for omkring 250 millioner kroner til sommer. Både Manchester United og Liverpool skulle angiveligt holde øje med situationen.
Sandsynlighed: Middel
Kilde: Daily Express

Edinson Cavani fra Paris Saint-Germain til Chelsea
Note: Den stærke angriber har kontraktudløb i Paris til sommer. Det vil Chelsea muligvis udnytte til at lokke ham til England.
Sandsynlighed: Middel
Kilde: L'Equipe