Video : Tipsbladet
Serie A

Lazio haler ind på Juventus med sejr over Cornelius og co.

Andreas Cornelius fik fuld tid, da Parma tabte til Lazio på hjemmebane.

Lazio har gang i en flot sæson, og søndag snuppede hovedstadsklubben endnu en sejr, da de besejrede Parma på udebane. Lazio er nu kun ét point efter Juventus i Serie A-tabellen. 

I startopstillingerne var Andreas Cornelius at finde i angrebet hos værterne Parma, mens en anden tidligere FC København-profil, forsvarsspilleren Denis Vavro, var på bænken hos Lazio.

Før kampen havde Cornelius scoret i tre af sine seneste fire Serie A-kampe, men danskeren kom ikke på måltavlen igen, selvom han spillede hele kampen.

Der blev således kun scoret én gang i kampen, og målet stod Lazios angriber Felipe Caicedo for. Den ecuadorianske angriber modtog bolden i midten af Parma-feltet efter 40 minutter, og uden problemer bankede han bolden i mål.

Læs også:Serie A er på mode hos landsholdsspillerne: Kvaliteten er blevet bedre

Det blev kampens første og sidste mål, og scoringen var nok til at sikre Lazio endnu en sejr. Hovedstadsklubben har nu ikke tabt siden september i Serie A, og de er aktuelt nummer to i Serie A med ét point op til Juventus. Inter kan dog overhale Lazio med en sejr over AC Milan søndag aften.

Andreas Cornelius og Parma er imidlertid nummer 10 i Serie A.