Video : Tipsbladet
Premier League

Med øje for fremtiden: United overvejer at sælge talentfuld målmand

Dean Henderson kan ende med at blive udlejet for tredje gang - eller solgt permanent til Sheffield United til sommer, erfarer 90min.

Manchester United kan ende med at sælge Dean Henderson til Sheffield United på permanent basis, men en sådan handel vil næsten med garanti inkludere en tilbagekøbsklausul.

Det erfarer 90min onsdag.

Den 22-årige engelske keeper, der lige nu deler førstepladsen for flest clean sheets i Premier League, har været bland de bedste målmænd i Premier League denne sæson.

Og Henderson drømmer selv om at blive førstemålmand for Manchester United, men det skal han ikke gøre sig nogle forhåbninger om foreløbigt.

David de Gea forlængede endeligt sin kontrakt sidste sommer, og spanieren er fortsat The Red Devils' absolutte førstevalg.

En kilde fortæller til 90min, at Manchester United ikke forventer, at Dean Henderson er en del af klubbens trup næste sæson.

Han kan eventuelt vende tilbage til Sheffield United på et tredje lejeophold, eller han kan blive solgt permanent.

Er sidstnævnte tilfældet, erfarer mediet, at Manchester United med stor sandsynlighed vil forsøge at inkludere en tilbagekøbsklausul, så man i fremtiden kan hente Dean Henderson tilbage til Old Trafford som afløser for David de Gea.