Video : Tipsbladet
Premier League

Pogbas agent åbner op for Juventus-retur

Til sommer vil der formodentlig igen været mange rygter om Paul Pogbas fremtid, og franksmandens agent puster nu til ilden

Han var engang verdens dyreste fodboldspiller, men Paul Pogba har ikke formået at føre Manchester United tilbage til fordums styrke. Rundt omkring i Europa er der ikke desto mindre stadig tro på midtbanespillerens store evner, for nogle af de største klubber i verden har efter sigende haft interesse i ham i lang tid.

Særligt Real Madrid og Pogbas tidligere klub Juventus har ofte været nævnt, og nu hælder franskmandens agent, den karismatiske og berygtede superagent Mino Raiola, mildest talt brænde på bålet. Raiola var ifølge Goal torsdag aften ude sætte ord på sin klients fremtid - og det var næppe ord, der får rygterne om Paul Pogba til at forstumme.

Læs også:Ærlig Fred efterlyser seriøsitet: Vi skal snakke mindre og løbe mere

- Italien er som et hjem for Paul. Han ville ikke have noget imod at vende tilbage til Juventus, men vi må så, hvad der sker efter EM-slutrunden. Paul vil spille på højeste niveau, men han kan ikke komme væk fra Manchester United, hvis de står i en svær situation, lyder det fra den kontroversielle agent.

Og Manchester United står i den grad i en svær situation. De mangedobbelte engelske mestre er kun på ottendepladsen i Premier League med seks point op til top fire, som giver adgang til Champions League.

Læs også:Torsdagens rygtebørs: Arsenal-es til Barca og Messi til Premier League

En spiller af Paul Pogbas kaliber vil gerne spille med i verdens fineste klubturneringen, men den franske landsholdsstjerne har nu heller ikke haft mulighed for at bidrage med meget i Manchester Uniteds svære sæson. Her har skader gjort, at han kun har spillet syv Premier League-kampe indtil videre. Og det bliver muligvis ikke til mange flere, hvis han forlader old Trafford til sommer, selvom Manchester United og manager Ole Gunnar Solskjær helst ikke vil slippe ham.

Læs også:Lørdagens rygtebørs: Winston Reid er klar til at forlade West Ham

Læs også:Avis: Manchester United lurer på Teemu Pukki

Læs også:Manchester Uniteds nyindkøb kan betyde farvel til Pogba