Video : Tipsbladet
Superliga

Tilfreds David Nielsen: Vi har formået at holde holdet samlet

AGF går ind til et forår, hvor de skal forsvare tredjepladsen, og derfor er det positivt, at de har kunne holde på klubbens profiler, siger træner David Nielsen

Efter en svær start fik AGF gang i maskineriet, og et stærkt efterår placerede Aarhus-klubben på en tredjeplads henover vinterpausen. Den har de brugt på at gøre holdet fysisk klar til et hårdt forår, hvor netop fysikken er vigtig for at holdet kan holde kadancen. Det fortæller træner David Nielsen i et interview med B.T.

Her udtrykker han også stor glæde over, at ingen af klubbens store profiler forlod klubben i transfervinduet.

Læs også:Karantæner - hvem er ude?

- Jeg synes stadig, vi har en stærk trup, og jeg ser det som en klar styrke, at vi har formået at holde vores hold samlet. De seneste måneder har vi forsøgt at intensivere træningen yderligere. Hermed bygger vi videre på sidste års erfaring, hvor det var tydeligt, at præstationerne blev optimeret, jo skarpere fysisk spillerne blev, siger AGF-træneren.

Selvom AGF ligger godt til i tabellen, er David Nielsen udmærket klar over, at det kan vende hurtigt, og der er kun fire point ned til Brøndby på fjerdepladsen. Han tror dog alligevel på, at AGF kan præstere godt i foråret.

Læs også:AGF-back: Randers FC er svære at spille imod

Det skal de første gang vise på søndag, når Randers kommer på besøg på Ceres Park i Aarhus. Den kamp starter kl. 16:00.

Læs også:Afstemning: Bryder AGF forbandelsen mod Randers FC?

Læs også:Chance-helten: Derfor er Superliga-talentet millioner værd

Læs også:Optakt: AGF - Randers FC