Video : Tipsbladet
Serie A

AC Milan-træner forstår ikke Juve-straffe

Stefano Pioli, cheftræner i AC Milan, ønsker sig en klarere idé om, hvad der giver straffe, efter at Juventus fik et sent straffespark imod AC Milan i Coppa Italia torsdag.

AC Milan og Juventus tørnede sammen i den første af to semifinalekampe i den italienske pokalturnering, Coppa Italia, torsdag aften, og her sluttede det uafgjort.

Værterne AC Milan kom ellers på sejrskurs efter 61 minutter ved Ante Rebic, men på et straffespark i overtiden udlignede Cristiano Ronaldo. Straffesparket blev dømt, efter at milanesernes back Davide Calabria havde hånd på bolden i eget felt.

Læs også:Ronaldo snød Simon Kjær og AC Milan til sidst

Den dom er AC Milans cheftræner, Stefano Pioli, langt fra enig i, og han ønsker mere klarhed om, hvad fremtvinger et straffespark. Det fortæller han efter kampen ifølge Football Italia.

- Jeg blev først og fremmest vred, fordi der var et frispark mod Ibrahimovic lige før. Plus jeg kan huske, at dommerne viste optagelser af et lignende straffe fra en kamp mellem Cagliari og Brescia fra starten af sæsonen og sagde, at det var en fejl at tildele det, da spilleren ikke kunne se bolden, siger Stefano Pioli og fortsætter:

- Jeg ville bare ønske, at vi kunne få en klar idé om, hvad der er og ikke er et straffe. Man kunne argumentere for, at det var et skud på målet, men jeg er ikke så sikker på, at Ronaldos afslutning ville ramme målet.

AC Milan og Juventus tørner sammen i den anden semifinalekamp i starten af marts. Den kamp spilles i Torino.

Læs også:Eriksen og Inter taber første semifinaleopgør i pokalen

Læs også:Stort tab for Napoli: Må undvære forsvarsgeneral mod Inter