Video : Tipsbladet
Europa League

Jess Thorup og Gent skal møde Roma: Det er et af Europas bedste hold

Gent skal møde Roma i Europa League torsdag, og her er belgierne undertippede, understreger cheftræner Jess Thorup.

Jess Thorup og Gent står overfor noget af en opgave, når de torsdag gæster den italienske storklub AS Roma på Stadio Olimpico i Rom i Europa League.

Og Jess Thorups tropper kommer ind til den kamp med vind i sejlene, da de har vundet seks af deres seneste syv kampe, mens Roma omvendt har fået en ringe opvarmning til kampen med tre nederlag i træk.

Det ændrer dog ikke på, at Roma er et af Europas bedste mandskaber og er favoritter, mener Jess Thorup.

- Roma er blandt de bedste hold i Europa, selvom de har en vanskelig periode lige nu. Det vil være vigtigt at få et udebanemål, og det vil ikke være let at holde et rent bur, men vi skal gøre, hvad vi gør bedst: angribe, score mål og få en drøm, som ingen forventer, til at gå i opfyldelse, siger den danske Gent-træner ifølge Football Italia og tilføjer:

- Vi har en angribende mentalitet, det er vores største styrke. Vi er klar over, at vi er på udebane og sandsynligvis vil have lidt boldbesiddelse, så det er vigtigt at stå solidt og arbejde som en enhed.

Jess Thorup og Gent tror dog på videre avancement – ellers var de ikke rejst til Rom, understreger cheftræneren. 

Læs også:Joakim Mæhle fastslår: Jeg kommer aldrig til at gøre oprør

- Jeg er glad for, at folk har en tiltro til os, og vi mener, at videre avancement er muligt, ellers ville vi ikke engang have taget turen hertil. På papiret har vi ikke en chance, men fodbold spilles ikke på papiret, siger Jess Thorup.

Opgøret spilles torsdag aften klokken 21.00.