• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
Benelux Ole Hoffskov

Joakim Mæhle fastslår: Jeg kommer aldrig til at gøre oprør

Foto: Getty Images

Joakim Mæhle kan godt ærgre sig over, at det ikke er blevet til noget stort skifte væk fra Genk, men han accepterer til enhver tid sin arbejdsgivers ret til at sige nej.

Af Ole Hoffskov

I efterhånden en del transfervinduer har det være massive rygter om Joakim Mæhle, og for et år siden forlød det, at Premier League-klubben Southampton havde budt helt op mod 100 millioner kroner for den danske højreback.

Men Joakim Mæhle er fortsat i KRC Genk. Det ændrede sig heller ikke i det netop overståede transfervindue.

Det var ikke fordi, der ikke var interesse for den tidligere AaB-spiller, men det rigtige tilbud landede aldrig i Genks indbakke, og så er den belgiske mesterklub i sin gode ret til at sige nej. Og det er en ret, Joakim Mæhle til enhver tid vil respektere.

Læs også:Jess Thorup og Gent banker Genk og Joachim Mæhle

- Jeg har allerede oplevet spillere - og jeg vil ikke nævne navne - som begyndte at gøre oprør. Sådan er jeg ikke, for jeg ønsker ikke, at min opførsel skal skade mine holdkammerater, siger Joakim Mæhle til Het Belang Van Limburg.

Han fastslår, at han stadig drømmer om at komme til en større klub i fremtiden.

- Jeg vil gerne nå det maksimale med Genk, men på samme tid er jeg en ung og ambitiøs spiller, der ønsker at nå toppen. Hvis en god klub fra en af de store ligaer banker på døren, vil det være fristende at tage skridtet. Men Genk har hidtil sagt nej, og det må jeg acceptere, siger Mæhle og tilføjer:

Læs også:Medie: Southampton kigger på Vestergaard-konkurrent i Valladolid

- Der findes ingen garanti for, at der kommer et stort tilbud. Chancen er dog størst, hvis jeg rammer mit topniveau. Derfor giver det heller ingen mening, at jeg går rundt og ærgrer mig. Det ville være til skade for mig selv.

Joakim Mæhle har kontrakt med KRC Genk frem til sommeren 2023. 

Læs også:Årets Champions League-hold for talenter er valgt: To nordmænd iblandt

Læs også:Mæhle og Onuachu afgørende i smal Genk-sejr

Læs også:Medie: Premier League-klubber lurer på dansk back - en overvejer at købe

Superliga

Mere Superliga

Fokus

Optakt: FC København - Randers FC

Randers FC har ikke vundet over FC København i fem år, og de er under ledelse af en træner, der aldrig har slået hovedstadsklubben. Meget taler for en FCK-sejr søndag eftermiddag, men løverne er sn...

Optakt: AaB - AGF

Top 6 er på plads, så dette fungerer i praksis som en ekstra kamp i slutspillet - og dermed er der allerede nu vigtige point på spil i medaljekampen.