Video : Tipsbladet
Superliga

Bedst og værst: FC Nordsjællands talenter ydmygede AC Horsens

Tipsbladet.dk zoomer ind på kampen mellem FC Nordsjælland og AC Horsens.

FC Nordsjælland – AC Horsens 6-0 (2-0)
Isaac Atanga, 1-0 (10’)
Mikkel Damsgaard, 2-0 (38’)
Mikkel Rygaard, 3-0 (56’)
Mohammed Kudus, 4-0 (64’)
Oliver Antman, 5-0  (75’)
Malte Kiilerich selvmål, 6-0 (86')

Kampens bedste:
FC Nordsjælland

Det var en forrygende aften for FC Nordsjælland, der løb med en stensikker sejr over AC Horsens, og flere spillere imponerede. En af dem var Mikkel Damsgaard. Midtbanespilleren, der til sommer skifter til Sampdoria, viste sig frem med godt overblik, præcise afleveringer og skarpe driblinger. Han viste samtidig sin målnæse, da han sendte sit syvende sæsonmål på smuk vis.

Læs også:AaB-træner afslører: Arbejder på aftale med prøvespiller

Der er dog adskillige andre spillere såsom Isaac Atanga, Mohammed Kudus, Mikkel Rygaard og Mads Døhr Thychosen, som kunne fremhæves.

AC Horsens
At finde en AC Horsens-spiller, der skal fremhæves, er ikke en nem opgave, og Bo Henriksens tropper blev ganske enkelt ydmyget af FC Nordsjælland. Skal der peges på en, kan Ayo Simon Okosun imidlertid fremhæves. Den fysisk stærke midtbanespiller havde enkelte gode aktioner, hvor han var farlig, og vandt de fleste af sine dueller. Det var dog ikke nok til at ændre på kampens udfald. 

Kampens værste:
Det var slet ikke AC Horsens aften i Farum. Gæsterne var udspillet fra første fløjt, og de havde problemer over hele banen. Det havde de også i målet. Matej Delac gjorde nemlig ikke god figur på FC Nordsjællands to første mål. På det første parrerede han bolden direkte ud i fødderne på Isaac Atanga, og det andet var en afslutning af Mikkel Damsgaard fra en skarp vinkel. I begge situationer kunne Matej Delac formentlig have gjort mere, men det var generelt en dårlig præstation fra hele AC Horsens-mandskabet.

Kampens detalje:
FC Nordsjælland kan spille på et tårnhøjt niveau på kunstgræstæppet i Farum, og det var også tilfældet onsdag aften. Det beviste værternes fjerde mål, der var et kontraangreb, som bestod udelukkende af førstegangsafleveringer, før Mohammed Kudus bragede sit ottende sæsonmål i Superligaen i kassen.

Tidligere i kampen leverede Mikkel Damsgaard også en kandidat til kampens detalje med en flot scoring. Se Damsgaards scoring i videoen øverst i artiklen.

Læs også:Engelsk fan skulle se første Randers-kamp: Jeg var ret sur over udsættelsen