Video : Tipsbladet
Generelle

Tidligere Arsenal- og Esbjerg-flop udnævnt til U-landstræner - på Maldiverne

Igors Stepanovs var hverken en succes i Arsenal eller Esbjerg fB. Nu får han chancen som U19-landstræner for Maldiverne.

Hvad har London, Esbjerg og Letland til fælles?

Det ligger alt sammen så langt væk fra Maldiverne, som man kan forestille sig. Både i afstand, kultur og omgivelser. Der er ikke meget tropestemning over nogen af de tre førstnævnte destinationer.

Men nu kan Igors Stepanovs sige, at han har favnet det hele. Den tidligere midtstopper, der blandt andet var forbi Arsenal og Esbjerg fB i sin aktive karriere, har fået nyt job. Han skal være U19-landstræner på Maldiverne.

Læs også:Optakt: Lyngby BK - Esbjerg fB

Det fortæller præsidenten for landets fodboldforbund på Twitter.

Læs også:Top 50: De værste spillere i Premier League-historien

Stepanovs fik sit store skifte som 24-årig, da Arsene Wenger hentede ham til Arsenal fra Skonto Riga. Midtstopperen slog dog aldrig igennem og blev senere udlejet til KS Beveren. Senere gik han til Grasshopper Club i Zürich og hjem til Letland igen, inden han i 2007 havnede i Esbjerg fB.

Han spillede fast i det forår, men mistede i efteråret sin plads. Derefter skiftede han videre til russisk og lettisk fodbold, inden han i 2011 stoppede karrieren. 

Igors Stepanovs har været spillende træner i FK Jūrmala og både U17- og U18-landstræner hjemme i Letland. Han har dog ifølge Transfermarkt været arbejdsløs det seneste års tid.

Læs også:Stepanovs forlader Esbjerg

Læs også:Onstad: 5 forskellige makkere holder ikke

Læs også:Stjernen ude mod Danmark

Læs også:Optimismen er tilbage i Letland