Video : Tipsbladet
Rygter

Søndagens rygtebørs: Liverpool vil have 16-årigt stortalent

Tipsbladet bringer dig hver dag rygter fra de store internationale ligaer

Jude Billingham til Liverpool
Note: De forsvarende Champions League-vindere har meldt sig ind i kampen om Birminghams Jude Bellingham. Den blot 16-årige midtbanespiller er også rygtet til Manchester United.
Sandsynlighed: Under middel
Kilde: Star on Sunday

Callum McGregor til Leicester
Note: Celtics skotske midtbanespiller ser ud til at kunne ende i Leicester til sommer. “The Foxes” vil nemlig byde for anden gang på 26-årige McGregor.
Sandsynlighed: Middel
Kilde: Sun on Sunday

Timo Werner til Liverpool
Note: Tyskeren er før blevet rygtet til Premier League, men den 23-årige angriber har nu udtalt, at han ser Liverpools Jürgen Klopp som ‘verdens bedste træner’. Også Manchester United er blevet nævnt flere gange i samme sætning som RB Leipzig-profilen.
Sandsynlighed: Middel
Kilde: Mail on Sunday

Pierre-Emerick Aubameyang fra Arsenal til Inter
Note: Der har været meget snak om, hvorvidt den 30-årige angriber stadig er i Arsenal efter sommerferien, hvor blandt andet Barcelona har været nævnt mange gange. Nu har den italienske klub Serie A angiveligt også meldt sig ind i den potentielle kamp om angriberen.
Sandsynlighed: Middel
Kilde: Sunday Express

Martial fra Manchester United til Inter
Note: Inter, der allerede har hentet én angriber i United er på jagt efter en ny. Inter skulle lede efter en angriber, der kan erstatte Martinez, da man forventer, at han ryger til Barcelona til sommer. En potentiel afløser kan være Martial i United, som selvfølgelig har spillet sammen med Lukaku i Premier League. Martial er på vej mod sin bedste sæson i United indtil nu, og har udtrykt en glæde ved at være i klubben, så det bliver spændende at se, om Inter kan lokke ham til.
Sandsynlighed: Under middel
Kilde: Tuttosport

Læs også:Søndagens rygtebørs: Mikel Arteta vil have stjerne i Bayern München

Fabian Ruiz fra Napoli til City eller Real Madrid
Note: Fabian Ruiz er en eftertragtet herre, som har gjort det fantastisk på midtbanen for Napoli. Han har gjort det så godt, at de helt tunge drenge i international fodbold kigger hans vej og til sommer skulle være klar til at komme med et bud på ham. Ifølge de mange rygter er Real Madrid lige nu i front med hensyn til at hente Ruiz.
Sandsynlighed: Middel
Kilde: Sunday Express

Mauro Icardi fra Inter til Chelsea
Note: Icardi er lige nu på en lejeaftale i PSG, men ejes stadig af Inter. Her har der dog ikke været meget plads til ham tidligere, og det ligner også, at Icardi selv finder sig bedre til rette andetsteds. En permanent aftale med PSG har hele tiden været, hvad der har virket mest oplagt, men nu har Chelsea også meldt sig på banen i forhold til at prøve at hente angriberen til klubben.
Sandsynlighed: Under middel
Kilde: Sport Witness

Læs også:Søndagens rygtebørs: Liverpool og Chelsea kæmper om talent

Læs også:Søndagens rygtebørs: FC Barcelona vil konkurrere med Real Madrid om stopper

Læs også:Søndagens rygtebørs: Juventus har ikke opgivet kontroversiel angriber

Læs også:Søndagens rygtebørs: Tottenham kigger mod Leicester efter Eriksen-afløser