Stærke Bayern dominerede Chelsea på Stamford Bridge

Bayern München sikrede sig et glimrende udgangspunkt, da de her til aften hentede en sikker 3-0-sejr over Chelsea på Stamford Bridge.

Bayern München hentede her til aften et glimrende resultat med hjem fra London i den første Champions League-ottendedelsfinale, da de besejrede Chelsea med 3-0, på to mål af Serge Gnabry og et enkelt af Robert Lewandowski.

Chelsea formåede ellers at holde Bayern München nogenlunde fra fadet i første halvleg, og Frank Lampards tropper var da også tæt på at bringe sig i front ved flere lejligheder. Kort efter pausen røg det hårde arbejde imidlertid i vasken for London-mandskabet, som efter 54 minutter kunne se Serge Gnabry bringe gæsterne foran efter godt forarbejde af Lewandowski. 1-0 til Bayern.

Få minutter senere gik det så yderligere galt for Chelsea, og igen var det her Gnabry, der kom på tavlen - og igen var det Lewandowski, der var i oplæggerrollen med en fin aflevering i dybden til den tidligere Arsenal- og West Brom-spiller, som koldt udplacerede Willy Caballero i buret.

Et kvarter før tid blev Lewandowski også selv målscorer, da en voldsomt velspillende Alphonso Davies bragede igennem i venstre side i banen, og derefter lagde bolden ind for fødderne af Lewandowski, som polakken let sendte i mål.

Chelsea-fiaskoen blev fuldendt efter 82 minutter, da VAR besluttede, at Marcos Alonso intentionelt svingede sin arm i ansigtet på Lewandowski. Spanieren blev således vist det røde kort, og har derfor karantæne i returopgøret.

Bayern München henter altså en 3-0 sejr ude over Chelsea, og Hansi Flicks mandskab må dermed siges at stå med et ben i Champions League-kvartfinalen.