Video : Tipsbladet
Superliga

AGF's sportschef: Mange udefra vil have billetter for at se på vores spillere

Aarhus-klubbens spillere er i høj kurs for tiden, og det er lige præcis, som det skal være, lyder det fra sportschef Peter "PC" Christiansen.

De ligger nummer tre i Superligaen og er store favoritter, når de fredag aften går på banen mod bundholdet Hobro IK hjemme i Aarhus, og til det opgør vil der ikke kun være mange aarhusianere på stadion - der vil formentlig også sidde mange interesserede scouts, der primært vil se nærmere på spillere fra AGF. Det er sportschef Peter "PC" Christiansen fra AGF, der i Aarhus Stiftstidende kan berette, at der for tiden er stor interesse i at se AGF-spillerne spille.

Mod Hobro skal AGF forsøge at bygge videre på den gode start, der kastede tre point af sig i udekampen mod AC Horsens senest, og holdet har efterhånden fået bygget sig en stærk trup med gode spillere over hele linjen.

Læs også:Tidligere Superliga-spiller anbefalede Danmark til ny AaB’er

Mange har også de bedste år foran sig, og derfor er der et stort besøg på stadion fra interesserede folk udefra, lyder det fra Peter "PC" Christiansen.

- Vi har helt bevidst gjort truppen yngre, og det har vi gjort i en klar erkendelse af, at vi gerne vil have flere salgbare spillere. Det har vi i den grad lige nu. Og så er det igen afhængigt af resultaterne. Vi har ret stor efterspørgsel på billetter til vores kampe lige nu fra folk udefra, der gerne vil kigge på vores spillere. Og det er fordi, vi er blevet mere interessante, fordi vi vinder, men også på grund af, at vi er blevet yngre, siger Peter "PC" Christiansen til Aarhus Stiftstidende.

Læs også:Optakt: AGF - Hobro IK

AGG ligger lige nu fire point foran Brøndby IF på fjerdepladsen, mens der er otte point op til FC København. Aarhus-klubben har dog en kamp i hånden, efter opgøret mod Randers FC i første runde i foråret blev udsat på grund af en dårlig bane.

Den bane bliver dog udskiftet efter fredagens opgør mod Randers FC.

Læs også:Falk håber på Inter og Eriksen: Vi har en chance mod alle

Læs også:AGF-direktør om nyt græstæppe: Det er ikke et billigt projekt

Læs også:Ceres Park og AGF får ny græsbane: Samme type blev brugt til VM