Video : Tipsbladet
La Liga

Skuffet Braithwaite efter første Clasico: Det handler om at slå tilbage

Martin Braithwaite er skuffet over 0-2 nederlaget til Real Madrid i søndagens El Clasico, men pointerer vigtigheden af, at Barcelona bliver ved med at arbejde hårdt.

Søndag aften vandt Real Madrid El Clasico med 2-0, og her fik Martin Braithwaite desværre en mindre hovedrolle.

Danskeren startede på bænken for Barcelona, men efter omkring 70 minutters spil kom han på banen - og hurtigt ændrede kampen sig.

Allerede i løbet af de første 30 sekunder var danskeren tæt på sende Barcelona i front, da han oversprintede Marcelo og prøvede at sende bolden mellem benene på Real Madrids målmand Thibaut Courtois, men desværre for Braithwaite og resten af fodbolddanmark, så nuppede belgieren afslutningen.

Læs også:Setien efter Clasico-nederlag: Vi kæmpede med at finde en løsning

I den anden ende af banen blot et par minutter senere skete det, der dog ikke måtte ske. Braithwaite missede sin opdækning af Vinicius Junior, og da brasilianeren blev sendt i dybden, nåede den nye Barcelona-spiller aldrig tilbage, og så gjorde Los Blancos det til 1-0.

I overtiden gjorde Madrid det til 2-0, hvilket også blev kampens resultat.

Dermed var Braithwaites første El Clasico-oplevelse et bittert nederlag, men danskeren er klar til at arbejde videre, siger han til Barcelonas Twitter:

Læs også:Brasiliansk stortalent afgjorde El Clasico - Braithwaite blev indskiftet

- Nogle gange i livet må man bare sige, at det måske var deres tur. Vi havde chancerne, men de vandt 2-0 til slut. Og vi er skuffede, for vi er Barcelona, og vi forventer at vinde hver gang, vi går på banen, siger Martin Braithwaite til Barcelonas Twitter og fortsætter:

- Selvfølgelig er vi ikke glade, men en del af at være et stort hold handler også om at slå tilbage, når tingene ser svære ud, så vi arbejder videre.

Næste gang Braithwaite kan komme i aktion er på lørdag, når Barcelona tager i mod Real Sociedad, som ligger nummer fire i LaLiga.

Læs også:Søndagens rygtebørs: Liverpool vil hente Watford-stjerne

Læs også:Lionel Messi skriver historie i El Clasico

Læs også:Startopstillinger: Sådan starter El Clasico