Video : Tipsbladet
Landshold

DBU bekræfter Sverige-kamp: Åge Hareide er glad

Danmark møder Sverige i Brøndby i den sidste forberedelseskamp inden EM-slutrunden.

Danmarks generalprøve før EM-slutrunden bliver mod Sverige. DBU bekræfter nu forlydender om, at der arrangeres en venskabskamp mod de svenske naboer kort før EM-slutrunden, hvor også Sverige deltager.

Danmark møder Sverige den 7. juni i Brøndby, og seks dage forinden møder landsholdet Norge på samme adresse. Dermed bliver det i høj grad Danmarks nabolande, der skal bidrage til, at Åge Hareides mandskab står knivskarpt til EM-slutrunden, hvor Danmark som bekendt spiller tre kampe på hjemmebane.

Læs også:Avis: Lyngby risikerer at miste Superliga-licens - venter på Ankestyrelsen

- Vi er meget glade for nu at have to stærke hold i form af Norge og Sverige på plads som testmodstandere op til EM, og vi er også meget tilfredse med at spille begge kampe på Brøndby Stadion, som jo er tæt på vores EM-lejr i Helsingør. Det giver os rigtig gode betingelser i forberedelserne frem mod EM. Nu glæder vi os meget til foråret, der allerede for alvor går i gang med kampe i Herning og London, siger Åge Hareide.

Opgørene i Herning og London, som Åge Hareide henviser til, er venskabskampe mod Færøerne og England henholdsvis den 27. marts og den 31. marts. 

Læs også:Bekymret Åge Hareide: Fodbolden kan blive for kommerciel

Danmarks første EM-kamp er mod Finland den 13. juni. 

Læs også:Engelsk landstræner glæder sig: Jeg voksede op med Laudrup, Elkjær og Olsen

Læs også:Medie: Brøndby jagter norsk midtbanetalent

Læs også:Sæt kryds i kalenderen: Danmark åbner mod Belgien i Nations League