Video : Tipsbladet
Generelle

Christian Poulsen i corona-karantæne

Den tidligere danske landsholdspiller er sat i hjemmekarantæne, fordi han i fredags var til fødselsdag med en, der har fået konstateret coronavirus.

Sammen med to andre medlemmer af Ajax-staben er den tidligere danske landsholdsspiller, Christian Poulsen, sat i karantæne, da man mistænker, han kan være smittet med coronavirus.

Det skriver det hollandske medie De Telegraaf.

- Det er korrekt, at tre medarbejdere er sendt hjem for at forebygge smitte, siger talsmand for Ajax, Miel Brinkhuis, der understreger, at der er tale om en forebyggende indsats.

Klubbens læge har bedt Christian Poulsen og hans to kollegaer om at holde øje med deres temperatur de næste par timer, og hvis de får feber, vil de blive testet for, om de har coronavirus.

Ingen af de tre har umiddelbart beklaget sig over ubehag, og hvis det forbliver sådan frem til næste fredag, så får de lov at vende tilbage på jobbet igen, lyder det.

Ifølge det hollandske medie er den person, de var sammen med, først blevet smittet dagen efter at fødselsdagen fandt sted.

Alligevel tager man dog ingen chancer i Ajax, da det kan få uoverskuelige konsekvenser, hvis smitten breder sig i truppen.

Tidligere i dag kom det frem, at en anden tidligere landsholdsspiller, Thomas Kahlenberg, har fået konstateret coronavirus i forbindelse med en rejse til Amsterdam. Hvorvidt det har nogen relation til Christian Poulsens karantæne er endnu uvist.