Video : Tipsbladet
Superliga

Kahlenberg åbner op: Jeg er så ked af det jeg har sat i gang

Thomas Kahlenberg lægger ikke skjul på, at han er ærgerlig over den situation, som han har sat i gang med mange folk i karantæne, da han selv er blevet ramt af Corona-virus.

Torsdag kom det frem, at den tidligere Brøndby- og landsholdsspiller Thomas Kahlenberg er blevet ramt af coronavirussen, som har betydet, at en række personer, som også tæller Superligaspillere, er kommet i karantæne.

Nu fortæller han om sin situation i forbindelse med et opslag på Instagram, hvor han samtidig får sagt undskyld.

- Jeg er så ked af alt det, jeg har “sat i gang”. Folk der er sat karantæne osv.  Jeg sender dem alle mange tanker, og håber ingen vil blive sygdomsramt. Indtil videre har ingen af mine nærmeste fået sygdomssymptomer, skriver han og fortsætter:

Læs også:Kahlenberg sender 77 fans i corona-karantæne

- Jeg kan ikke huske, hvornår jeg sidst har haft influenza, men jeg mindes, at det er stort set samme følelse, lyder det fra Thomas Kahlenberg.

Derudover fortæller Kahlenberg, at de første symptomer på sygdommen kom mandag aften, hvorefter han tog kontakt til lægen om tirsdagen. Onsdag fik han beskeden om, at han havde fået coronavirus, og siden har den forhenværende midtbanespiller været isoleret, mens myndighederne har taget kontakt til dem, som man vurdererde var i risiko for smitte.

Foruden spillere fra Lyngby er der også blevet sendt 13 personer fra Brøndbys administration i karantæne, hvoraf en af dem er direktør Ole Palmå.

Læs også:Superligaen bekræfter: Alle kampe i næste runde spilles uden tilskuere

Coronavirussen har desuden også haft betydning for afviklingen af kampe i Superligaen og 1. division, hvor man i resten af denne måned kommer til at spille uden tilskuere.

Du kan læse hele Thomas Kahlenbergs opslag nedenfor:

Jeg er så ked af alt det, jeg har “sat i gang”. Folk der er sat karantæne osv. Jeg sender dem alle mange tanker, og håber ingen vil blive sygdomsramt. Indtil videre har ingen af mine nærmeste fået sygdomssymptomer. Jeg kan ikke huske, hvornår jeg sidst har haft influenza, men jeg mindes, at det er stort set samme følelse. Symptomerne kom mandag aften, og tirsdag morgen tog jeg kontakt til lægen. Onsdag sen eftermiddag fik vi besked om, at Corona-testen desværre var positiv. Siden har jeg opholdt mig isoleret og myndighederne tog over for at kontakte alle, som de vurderede var i risiko for smitte. Min familie og jeg er mødt med så meget venlighed og så mange søde hilsener. Det er vi meget taknemlig for. Tak! Så hermed en hilsen herfra isolationen, med et ønske om et godt helbred til jer alle! Kærlig hilsen Thomas Kahlenberg

A post shared by Thomas Z. Kahlenberg (@tkahlenberg) on

Læs også:FCK lukker døren: Europa League-brag for tomme tribuner

Læs også:Endnu en Lyngby-spiller slår fast: Man bør aflyse to kampe

Læs også:Også FC Midtjylland lukker ned: Ingen adgang for fans og journalister