Video : Tipsbladet
Superliga

FC Nordsjælland vil dominere fra start til slut mod Brøndby

Assistenttræneren fra FC Nordsjælland er ikke i tvivl om, hvordan holdets tilgang bliver mod Brøndby søndag aften.

FC Nordsjælland er kommet meget godt fra start efter vinterpausen, hvor det er blevet til tre sejre ud af tre mulige med 6-0-sejren over AC Horsens som højdepunktet. Alle sejre er dog kommet mod hold fra den lavere ende af tabellen, og nu møder de Brøndby, der er på fjerdepladsen.

Dog mener FCN-assistenttræner Frank Hjortebjerg ikke, at man behøver at forvente et andet slags Nordsjælland-hold til kampen søndag. Det fortæller han i et interview på FC Nordsjællands officielle hjemmeside.

Læs også:Brøndby-angriber forklarer jubelscene: Til ære for dem

- Nej, nej. Slet ikke. Det gør ingen forskel, at det nu er en direkte modstander i top-6. Og det gør heller ingen forskel, at det er en modstander, som også gerne vil spille offensiv fodbold. Vi går ud og prøver at vinde kampen. Og det vil vi gerne gøre på vores egen måde. Så vi vil gerne dominere og kontrollere fra start til slut, siger han og fortsætter:

- Det er fløjtende ligegyldigt, om det er ét point mellem os og modstanderen, eller om der er 30 point mellem os. Vi ser kampene på samme måde hver gang, lyder det fra Frank Hjortebjerg.

Læs også:Optakt: FC Nordsjælland - Brøndby IF

Derudover understreger han, at FCN-fansene kan forvente det samme af spillerne uanset om det er en træningskamp eller en topkamp. Det handler for holdet om at komme over stepperne, og denne gang regner Hjortebjerg med at det sker mod et hold, som gerne vil lege med.

- Og så har de seneste mange opgør mod Brøndby IF jo været meget målrige. Der bliver scoret mange kasser. Det bliver nogle gange lidt tjubang-fodbold, så det er et fedt opgør for begge holds fans. Også selvom den desværre skal opleves hjemme foran TV’et, siger FC Nordsjælland-assistenten.

FC Nordsjælland og Brøndby spiller søndag klokken 18, og kampen sendes direkte på TV3+.

Læs også:CV om tomme tribuner i Brøndby: Vi bakker op om anbefalingerne

Læs også:Fodboldøkonom om tomme tribuner: Trækker ikke tæppet væk under økonomien

Læs også:Fra kassekamp til tomme tribuner: Stor ærgrelse i FC Nordsjælland