Ligue 1

Dolberg blev den store helt for Nice med to kasser mod Monaco

Det lignede en svær kamp, men Kasper Dolberg klarede ærterne for Nice i opgøret mod Monaco.

Den danske landsholdsangriber Kasper Dolberg kom lørdag aften voldsomt i centrum, da han sammen med sin franske klub, Nice, var i kamp mod en anden sydfransk klub i form af Monaco.

Her blev det nemlig til to scoringer fra danskeren, så Nice kunne gå fra banen med en 2-1-sejr og de tre point.

Der var dog først efter pausen, at Kasper Dolberg fik sat gang i målscoringen, og inden pausen havde Monacos Ben Yedder tilmed sørget for, at det ikke så nemt ud overhovedet for Nice at tage sejren, da han havde sendt bolden i mål for monegaskerne.

Efter pausen overtog Dolberg dog scenen fuldstændig, da han efter godt en time sørgede for udligningen, da han satte hovedet på et indlæg fra Ounas, så bolden lige nøjagtig styrede i netmaskerne til 1-1.

Længe så det ud til, at dét skulle blive slutresultat, men i overtiden fik Dolberg i høj grad vist sin målnæse frem, da han i overtiden fik sig sneget frem foran Monaco-målmanden ved et indlæg fra højresiden og sendte bolden i mål til 2-1.

Foruden Kasper Dolberg blev det også til spilletid for Riza Durmisi, som fik de første 56 minutter af kampen.

Sejren betyder, at Nice er på sjettepladsen med fem point til nærmeste Europa League-plads og ét mere til en plads i kvalifikationen til Champions League.