Video : Tipsbladet
Ligue 1

Brandvarme Kasper Dolberg trods helterolle: Spillede ikke godt

Kasper Dolberg scorede to gange og sørgede for en ultra vigtig sejr til Nice lørdag aften - men helt tilfreds var han ikke.

Kasper Dolberg fortsætter sin succes i franske Nice, hvor han lørdag aften blev klubbens store helt, da han blev dobbelt-målsore i den vigtige sejr i lokalopgøret hjemme over ellers formstærke Monaco

​Kasper Dolberg var dog svær at hive den helt store begejstring ud af efter kampe, da han egentlig ikke følte at have spillet nogen god kamp. 

- Det var ikke min bedste kamp for Nice. Jeg spillede ikke specielt godt, men jeg scorede to mål, hvilket jeg selvfølgelig er glad for. 

- Nu her på den anden side af kampen er jeg da glad. Det et altid en dejlig følelse at vinde og at gøre det i et derby som dette er endnu bedre, siger Kasper Dolberg.

Med sejren rykker Nice op over netop Monaco og er nu nummer seks - bare fem point fra de europæiske pladser. 

-Det er godt for vores liga-placering, og vi kommer tættere på de placeringer, hvor vi gerne vil ligge, så det er et skridt i den rigtige retning, og det kan blive et vendepunkt i sæsonen, siger danskeren, der med sine to scoringer nu er noteret for 11 scoringer i sæsonen, hvilket gør ham til klubbens klare topscorer. 

Læs også:Dolberg blev den store helt for Nice med to kasser mod Monaco


Læs også:For tredje gang i sæsonen: Kasper Dolberg er månedens spiller i Nice

Læs også:Lørdagens rygtebørs: Solskjær holder øje med italiensk Sancho-backup

Læs også:Barca-spiller forstår intet af skifte: Det gør mere ondt end noget andet

Læs også:Kasper Dolberg var på pletten for Nice: Se målet fra danskeren her