Video : Tipsbladet
Superliga

Medie: Belgiske klubber slås om gratis FC Nordsjælland-profil

Ifølge det belgiske medie Het Nieuwsblad er både er to klubber i Belgien interesserede i FC Nordsjællands dygtige forsvarsspiller Abdul Mumin.

Han har kontraktudløb til sommer, og vælger 21-årige Abdul Mumin ikke at skrive under på en ny aftale med FC Nordsjælland, kommer den ghanesiske centerback ikke til at mangle bejlere.

Abdul Mumin er i flere omgange sat i forbindelse med klubber uden for Danmarks grænser, og nu bliver han igen sat i forbindelse med et skifte til Belgien.

Læs også:FC Nordsjælland har sikret stortalent på lang aftale

Det er mediet Het Niuewsblad, der fortæller, at der er stor interesse for den centrale forsvarsspiller, og angiveligt har Abdul Mumin allerede mødtes med klubben KV Kortrijk.

Fordi han har under seks måneder igen af sin aftale med Farum-klubben, kan han kvit og frit forhandle med andre, uden at FC Nordsjælland skal kende til forhandlingerne.

Læs også:Rundens Hold i Superligaen - 22. spillerunde

Kortrijk skal have meget stor interesse i Abdul Mumin, der trods forestående kontraktudløb spiller fast for Flemming Pedersens førstehold, men klubben er ikke alene om at vise interesse for Mumin - også Zulte Waregem er på banen og lurer på muligheden for at tilknytte Abdul Mumin.

FC Nordsjælland har tidligere gjort det klart, at man ønsker at beholde Abdul Mumin, og de rhar således også været snakke om en forlængelse af aftalen. Men indtil videre har de snakke ikke kastet en forlængelse af sig.

Mumin kom til FC Nordsjælland fra Tom Vernons ghanesiske Right to Dream-akademi i sommeren 2016. Han startede på U19-holdet og arbejde sig stille og roligt op på førsteholdet, hvor han indtil videre har noteret sig for 37 Superliga-kampe.

Læs også:Overblik: Superligaens kontraktfrie spillere

Læs også:FCN-træner roser ung profil: Der er potentiale til højeste niveau

Læs også:Dansk spiller om FCK-modstander: Det er som at spille i Farum