• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
Superliga Tipsbladet.dk

Rundens Hold i Superligaen - 22. spillerunde

Foto: Lars Rønbøg/Getty Images

Tipsbladet.dk er klar med Rundens Hold i Superligaen.

Af Tipsbladet.dk

Så kom alle hold i Superligaen endelig i kamp! 

Efter en premiererunde med et par udsatte kampe forløb det hele efter planen i 22. spillerunde, men det gjorde det bestemt ikke inde på grønsværen for særligt FC København, der smed point mod brundproppen Silkeborg. Heller ikke OB kunne bruge et point i Randers til alverden, men til gengæld havde FC Nordsjælland, AaB, FC Midtjylland og Lyngby vellykkede arbejdsdage.

Vi har set nærmere på de individuelle præstationer i den forgangne runde.

Her følger Rundens Hold i Superligaen for 22. spillerunde - sat op i en 4-4-2-opstilling:

Målmand: Karl-Johan Johnsson, FC København (3)
Normalt er det bundholdet, der har mest brug for en god målmand mod topholdet, men søndag var det FC København, der havde hårdt brug for Karl-Johan Johnsson mod Silkeborg IF. Løverne skuffede og fik kun 1-1, men det var bestemt ikke svenskerens skyld. Han reddede gæsterne i flere omgange og har sammen med Carlos Zeca været FCK's bedste spiller i denne sæson.

Højre back: Lasse Fosgaard, Lyngby Boldklub (4)
Lyngby-forsvaret stod solidt og leverede sæsonens fjerde clean sheet. De kvitterer vi for med to pladser på Rundens Hold. Fosgaard var desuden en flittig gæst på Esbjergs banehalvdel, hvor han igen og igen gik med og tilbød sig for holdkammeraterne.

Central forsvarer: Pascal Gregor, Lyngby Boldklub (1)
Den tidligere FCN-spiller har fået en glimrende start i Lyngby, og søndag lukkede han fuldstændig ned for Esbjerg-spillerne i sejren på 2-0 til de kongeblå. Pascal Gregor satte ikke meget på spil og leverede en bundsolid præstation.

Central forsvarer: Erik Marxen, Randers FC (4)
OB skabte dårligt en chance mod Randers FC, og det var i høj grad Erik Marxens fortjeneste. Værternes kaptajn fik en albue i hovedet af Issam Jebali efter få minutter, men det gjorde ham ikke groggy. Tværtimod var Marxen den spiller i runden, der vandt flest hovedstødsdueller.

Venstre back: Casper Højer, AGF (2)
Selvfølgelig trækker det op, at han scorede det afgørende mål i en tæt kamp. Men Højer er ikke kun med af den grund. Han leverede endnu en af de solide præstationer, der har været hans varemærke i både AGF- og Lyngby-tiden.

Højre midtbane: Anders Dreyer, FC Midtjylland (1)
Anders Dreyer var FC Midtjyllands bedste i testkampene op til sæsonen, men det skal man som bekendt være i stand til at omsætte til de vigtige i Superligaen. Det har Anderes Dreyer i den grad formået, og han ligner allerede et af vinterens bedste indkøb. Mod Hobro IK scorede han for anden kamp i træk, og han noterede sig desuden for en assist til Ronnie Schwartz.

Central midtbane: Mads Emil Madsen, Silkeborg IF (2)
Silkeborg-anføreren betegnes som én af de mest lovende spillere i Søhøjlandet, og man kunne sagtens se hvorfor søndag eftermiddag mod FC København. Når man kan dominere for et bundhold mod et tophold, så har man gjort det godt. Mads Emil Madsen havde mange nøgleafleveringer, var sikker på bolden og forstyrrede FCK's defensiv med mange dybe løb. 

Central midtbane: Mikkel Rygaard, FC Nordsjælland (1)
Dødbolde er ikke FC Nordsjællands farligste våben, men søndag scorede holdet fra henholdsvis et frispark og et hjørnespark. Det sidste stod Rygaard for, da hans perfekte indlæg fandt Abdul Mumin. Generelt fin præstation på midten.

Venstre midtbane: Lucas Andersen, AaB (6)
Lucas Andersen har det med at steppe op i de store kampe, og det gjorde han også mod Brøndby. AaB-anføreren leverede en af rundens bedste præstationer og fik åbnet sin målkonto igen efter en tørke på otte kampe. Lucas Andersen noterede sig også for en fremragende assist til Tom van Weert. 

Angriber: Tom van Weert, AaB (1)
Hollænderen scorede to mål på ganske få minutter mod Brøndby IF og havde dermed en stor aktie i sejren på 3-2. Tom van Weert har misset en stor del af sæsonen på grund af en hjernerystelse, men iført beskyttelseshjelm ser AaB-angriberen ud til at være helt klar igen. Konkurrencen i AaB's angreb er ikke overvældende, så nordjyderne har brug for en skarp Tom van Weert. 

Angriber: Ronnie Schwartz, FC Midtjylland (3)
Plaffeministeren stemplede ind i FC Midtjylland. Angriberen blev sendt i aktion fra anden halvlegs start mod Hobro IK, og han var i høj grad med til at tippe opgøret over til ulvenes fordel. Ronnie Schwartz assisterede først Anders Dreyer, inden han scorede sit første mål for FC Midtjylland til slutstillingen 2-0. 

I parentes bemærket er antallet af gange, som spilleren er blevet udvalgt til Rundens Hold i denne sæson.

-----
Få 100 stærke spilforslag fra oddsavisen.dk for 29,- kr/md - brug koden Tip2020

Superliga

Mere Superliga

Fokus