Video : Tipsbladet
Champions League

TV-station holder kommentatorerne hjemme

Kommentatorene hos NENT Group rejser ikke ud i Europa for at kommentere kampene.

Coronavirus hærger i det meste af Europa lige nu, og folk opfordres til at passe godt på sig selv og hinanden. Hos NENT Group, der blandt andet har rettighederne til Champions League og Premier Leage, passer man godt på sine medarbejdere.

Læs også:Rettighedshaver: Vi sender kampene - overvejer dåselyd på TV

TV-stationens kommentatorer får således ikke lov til at rejse rundt i Europa og kommentere kampene, som det ellers er kutyme. Det vil blandt andet sige, at Carsten Werge og Michael Laudrup ikke er på Anfield i aften til ottendedelsfinalen mellem Liverpool FC og Atletico Madrid.

 Vi dækker stadig begivenhederne på vores kanaler og Viaplay fra vores studier i København. Vi har taget beslutningen for at minimere risikoen for, at nogen af vores folk bliver smittet eller bidrager til at sprede smitten yderligere. Vi følger situationen tæt og evaluerer løbende vores tilgang til det. Aktiviteter udenfor Europa vurderes fra sag til sag, siger sportschef Kim Mikkelsen, der er Head of Sport hos NENT Group, til Ekstra Bladet.

Læs også:300 kampe om året: NENT udvider Bundesliga-sending

Foruden det nævnte opgør tørner også Paris Saint Germain og Borussia Dortmund sammen onsdag aften. Det opgør afvikles for tomme tribuner. 

Læs også:Haaland sætter Norge i brand: Har aldrig haft flere TV-seere

Læs også:NENT køber rettighederne til Premier League frem til 2028

Læs også:Viaplay viser samtlige NordicBet Liga-kampe i foråret